badrumsrenovering stockholm blått kakel
bygga badrum
nytt badrum stockholm
renovera badrum stockholm
badrumsrenovering stockholm
nytt badrum
renovera badrum

Renovera badrum i Stockholm med omnejd

Badrumsrenovering i Stockholm med omnejd

En badrumsrenovering behöver inte vara komplicerad. Vi på Badrumsrenoverarna hjälper Dig med planeringen och utförandet av Ditt nya badrum i och runt om Stockholm.

Nytt badrum

Behöver Du ett nytt badrum? Vi erbjuder Dig ett nytt badrum på endast 7 dagar till samma kvalitet som en vanlig badrumsrenovering. Här kan Du läsa mer om Nytt Badrum på 7 Dagar.

Bygga badrum Stockholm

Vi bygger Ditt badrum i Stockholm och i Mälarregionen. Med 20 års branscherfarenhet vet vi vad som krävs för att bygga och renovera kvalitetssäkra badrum och toaletter.

Renovering badrum

Vi på Badrumsrenoverarna är experter på renovering av badrum i Stockholm med omnejd. Kontakta oss idag för pris och offert på renovering av badrum. Här kan Du läsa mer om oss!

Renovera badrum i Stockholm

Går Du i tankarna att renovera Ditt badrum? Här kan Du se referenser på renoverade badrum som vi på Badrumsrenoverarna har utfört. Kontakta oss idag så får Du veta hur vi kan hjälpa Dig!


Fyra snabba steg mot Ditt nya badrum.

Vi har renoverat badrum med riktigt nöjda kunder sedan 2008, låt oss hjälpa er också!


Kontakt - Du tar kontakt med oss på 08-551 545 85 eller fyller i ett våra formulär för prisidé eller boka ett kostnadsfritt hembesök för Ditt badrum. Vi som svarar är experter på badrum. Välkommen! Pris - vad kostar en badrumsrenovering?


Skarp offert - vi gör ett hembesök för att gå igenom badrummet, alla detaljer, förutsättningar och era önskemål. Avvara lite extra tid för mötet, då hinner vi gå igenom detaljerna för badrummet. Offerten och hembesöket är kostnadsfritt.

 

Kontrakt - efter godkänd offert skriver vi avtalet Hantverksformulär 14 för att trygga tidsplanen och vad vi kommit överens om. När Du renoverar med Badrumsrenoverarna ingår två besiktningar av badrummet i priset. En trygghet som bara en badrumsspecialist kan erbjuda. 

 

Uppstartsmöte - nu ritar vi upp en noggrann skiss av badrummet och går igenom arbetsplatspärmen, sedan påbörjar vi badrumsrenoveringen. Badrumsrenoveringen utförs bara av proffs på badrum.Kontakta oss

När Du ringer eller mailar oss är det Petter eller Jerry (25 år i branschen)Du möter. De är våra kundansvariga med lång erfarenhet som gärna guidar dig genom Din badrumsrenovering.
Välkomna!
IMG_1793 (200x189)J250

Petter Öhgren
08-551 545 82

petter@badrumsrenoverarna.se

Jerry Rofors
08-551 545 81

jerry@badrumsrenoverarna.se


Här finns vi:

Trygghetsgaranti - vårt löfte till Dig som kund

Vi på Badrumsrenoverarna arbetar med en trygghetsgaranti som innebär att vi följer lagar, förordningar, branschregler och kriterier för våtrumsrenovering samt att vi har våtrumsbehörighet via BKR. 


Vad ingår i vår trygghetsgaranti? 


 • Kostnadsfri offert 
 • Fast pris & tidplan 
 • Byggtidsgaranti med vite 
 • En kundansvarig kontaktperson
 • 2 st besiktningar av en auktoriserad, fristående besiktningman
 • 2-års garanti 
 • 10-års ansvarstid 

Trygghetsgaranti - vårt löfte till Dig som kund

Vi på Badrumsrenoverarna arbetar med en trygghetsgaranti som innebär att vi följer lagar, förordningar, branschregler och kriterier för våtrumsrenovering samt att vi har våtrumsbehörighet via BKR. 


Vad ingår i vår trygghetsgaranti? 


 • Kostnadsfri offert 
 • Fast pris & tidplan 
 • Byggtidsgaranti med vite 
 • En kundansvarig kontaktperson
 • 2 st besiktningar av en auktoriserad, fristående besiktningman
 • 2-års garanti 
 • 10-års ansvarstid 

Badrumsrenovering i Stockholm och Södermanland

Experter på badrumsrenovering i Stockholm med omnejd

Behöver Du renovera badrummet? Vi på Badrumsrenoverarna har gedigen kunskap i allt som har att göra med badrumsrenoveringar i och omkring Stockholm. Vi är experter på att renovera badrum och har lång erfarenhet inom branschen. Vi är certifierade via Vattentäta Våtrum och tillhandahåller Trygghetsstämpeln som ställer krav på att vi följer lagar, förordningar, branschregler och kriterier för säker badrumsrenovering och det bevisar även att vi har gällande försäkringar. Du kan tryggt luta dig tillbaka och lita på att vi utför Din badrumsrenovering på bästa och säkraste sätt till högsta kvalitet för att det även ska hålla för framtiden. Våra hantverkare är alla specialister på våtrum och har jobbat länge med badrumsrenoveringar.


Vad kostar det att renovera ett badrum i Stockholm?

Priset beror förstås på hur Ditt badrum ser ut idag och hur Du önskar att det ska renoveras, vilka material och tillbehör Du vill att vi ska använda etc. Olika faktorer spelar in i priset och avgör slutsumman på renoveringen. Här kan Du läsa mer om vad det kostar att genomföra en badrumsrenovering i Stockholm med omnejd.


Få ett nytt badrum på 7 dagar i Stockholm

På Badrumsrenoverarna har vi lång erfarenhet av att renovera badrum snabbt i Stockholm och Södermanland. Vi erbjuder konceptet ”renovera badrum på endast 7 dagar”. En normal badrumsrenovering tar ca 3 veckor att genomföra men ibland har man inte möjlighet att vänta så länge. Detta kräver dock att våra hantverkare måste jobba mer intensivt under tiden för renoveringen vilket också påverkar priset. Här kan du läsa mer om hur Du får ett nytt badrum på 7 dagar i och omkring Stockholm.


Offert till badrumsrenovering

Vill Du få en kostnadsfri offert på just Din badrumsrenovering? Kontakta oss idag så hjälper vi Dig att renovera Ditt badrum! 

http://www.badrumsrenoverarna.se/offert-badrumsrenovering-1
Badrumstrender 2018

Under 2018 kommer vi att få se kontinental och spännande trender på väg in i våra Skandinaviska... Läs mer

Kräv att få en badrumsbesiktning!

Visste ni att 80-90% a alla badrumsrenoveringar blir underkända vid en besiktning? Det... Läs mer

Bästa tipset för att rengöra en toalett

Att rengöra med ättika är ett gammalt beprövat husmorstips. Det tar bort både kalkavlagringar,... Läs mer

Bildgalleriet
badkar
Drömmer du om ett nytt kök? Besök vårt systerbolag – Köksrenoverarna
Badrumsrenoverarna
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti