Badrumsbyggare Brandbergen

Badrumsbyggare i Brandbergen! Vill Du ha ett nytt badrum? Du kanske skall renovera ett gammalt badrum. Då har Du kommit rätt!


Vi är Din badrumsbyggare i Brandbergen och utför alla typer av badrumsrenoveringar. Vi kan även hjälpa Dig att renovera Din tvättstuga eller toalett. Vi hjälper Dig gärna med planering av badrummet. Vill Du att vi hjälp Dig med kakel, klinker och inredning, då gör vi det. 

Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel och Höganäs


modern-bathroom


Hos oss är Du involverad från början till slut och kan följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning, som bara Du har. När Du loggar in kan Du se alla fotografier vi tagit från rivning till ett färdigt badrum. 

Se Er badrumsrenovering från jobbet och ha koll på vad som händer i badrummet under dagen.  


Tryggheten med att använda Badrumsrenoverarna!


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för Er, besiktningsmannen och Ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Besiktning av badrummet utförs av en auktoriserad besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg, första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den andra är en slutbesiktning som utförs efter badrumsrenoveringen är färdigställd.


Dokumentationen är mycket bra vid en försäljning av bostaden. Frågan dyker säkerligen upp, om hur badrummet är utfört, är det fackmässigt gjort? Ni har då bildbevis som en säkerhet för Er och Er köpare. Självklart får Ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för Er i badrumsrenoveringen.Begär en kostnadsfri offert redan idag om du bor i Brandbergen. Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för dig som har bråttom.
Du väljer renoveringstiden, vi erbjuder Standard, 7 eller 10 dagars.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti