Badrumsrenovering i Trosa

Badrumsrenoverarna utförde en Badrumsrenovering i Trosa hos Leif och Birgitta. Birgitta har själv skrivit ner hur hon upplevde renoveringen.


När jag efter en längre resa kom hem och nyfiket öppnade dörren till badrummet väntade mig en positiv överaskning. Renoveringen av vårt badrum hade blivit bättre än jag väntat mig och jag känner mig helnöjd!

Två månader tidigare började vi med att ta in offerter från olika entreprenörer. Den vi fick från Badrumsrenoverarna var lätt att förstå, överskådlig och bra prismässigt så vi beslutade oss för att anlita dem.

Vi började med ett möte där vi bland annat diskuterade materialval. Badrumsrenoverarna följde med oss till Noorfloor där vi fick tips och råd om hur vi skulle tänka vid vårt val av kakel. Vi kände oss mycket trygga med att Badrumsrenoverarna följde med oss.

Under hela renoveringen så fanns en pärm tillgänglig här hos oss med kvalitetsdokument som de olika hantverkarna skrev i.

En del justeringar utfördes under arbetets gång, vilket inte vållade några som helst problem. Alla ändringar och tillägg skrevs ner och undertecknades och godkändes noggrant av oss innan de utfördes.

Det var alltid väl städat efter hantverkarna. Bra täckt och allt skräp och rivningsmaterial togs hand om och bortforslades.

Jag är riktigt nöjd!

Birgitta Mattson i Trosa
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti