Badrumsrenoveringar

Kvalitet är viktig. Vi på Badrumsrenoverarna har arbetat med badrumsrenovering i 25 år och för oss är det lika viktigt med kvalitet oavsett om badrumsrenoveringen sker i ett stort eller litet badrum.

Peter Ekerö

Vi använder oss av egenkontroller och när vi är färdiga med Ert badrum skriver vi ett våtrums dokument enligt BKR. För att uppnå kvalitetskrav så måste varje plattsättare och övriga involverade hantverkare gå i genom en 29 punkter i egenkontrollen.


Tid är också viktig. Genom att vi också lämnar byggtidsgaranti vid badrumsrenoveringen gör vi det enkelt för Dig som kund att badrumsrenoveringen är klar på utsatt tid. 


En badrumsrenovering brukar ta 5-6 veckor och många upplever det som väldigt jobbigt att vara utan badrummet under en så lång tid. Därför har vi på Badrumsrenoverarna tagit fram en snabbare väg till ett nytt badrum – med konceptet Nytt badrum på 7 dagar får Du snabbare det badrum som Du alltid drömt om! Här är planeringen en oerhört viktig del. Allt måste finnas hemma är vi skall renovera, kakel, klinkers, inredning och porslin.


Ett standardbadrum tar 4 veckor från kontraktsskrivning, det tummar vi inte på. Är badrummet modell större så styr tillvalen.

Vi hjälper Er kostnadsfritt med en offert anpassat efter den nivå Du önskar utforma Ditt badrum på. Vi ser med glädje fram emot att hjälpa Dig med en kostnadsfri offert! Vi har alltid fasta priser.
08-551 545 85.
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti