Renovering av bastu

Funderar Du på att bygga en bastu? Vi på Badrumsrenoverarna har mer än 25 års erfarenhet av ombyggnation och renovering av bastu. Vi hjälper Dig gärna med Ditt bastubygge.

Drömmen om en egen bastu kan bli sann. Vi bygger alla typer av bastur och kan även hjälpa Dig att designa och utforma Din bastu enligt Dina önskemål.  Tylö är en stor leverantör av bastu, de har flera olika modeller och storlekar. Vi bygger också efter Ert önskemål, då blir bastun måttanpassad.

Grotto_Sauna_1imagesQBTNXZ9J

Vill du ha en vedeldad bastu? det är inga problem, vi monterar aggregat och skorsten, du söker bygglov.

Vilken panel ska Du välja, det är en estetisk fråga. Det finns Asp, Ceder, Gran och Al med olika behandlingar. Lavarna kan fås i olika modeller och former.

Tylö sagaTylö karhu-pk-vattentank

Bra att veta om bastubygge och installationerna.


Det finns en hel del att tänka på när man ska bygga en bastu och hur den ska utformas. Det mesta som du behöver kan vi hjälpa till med, vi hjälper dig också med planering och placering av de olika delarna i bastun. 

Alternativet till att bygga en platsbyggd bastu från grunden är att välja ett monteringsfärdigt basturum . Dessa är konstadsmässigt jämförbart med ett professionellt platsbygge. 


Tiden för att bygga en monteringsfärdig basturum varierar givetvis beroende på modell. 

Vi skapar en bastu med en hantverksmässiga finish som kännetecknar en kvalitetsprodukt som ska användas i många, många år.

Passa på att göra en relaxavdelning i anslutning till bastun, så att du kan bekvämt få slappna av, eftersvettas och återfå normal temperatur efter ett bastubad. Det finns många alternativ för Dig.

bastuicon2_491imagesXI3EWFA8

Ett bra tips från Bastuspecialisten är att göra bastun 2 meter bred vid laven, då kan Du använda bastulavarna som en gästsäng vid behov.
Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om Din bastu/sauna.
08-551 545 85.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti