Duschrum

Kvalitet är viktig. Vi på Badrumsrenoverarna har arbetat med renovering av duschrum i 15 år och för oss är det lika viktigt med kvalitet oavsett om Du renoverar ett stort eller litet duschrum.duschkranVi använder oss av egenkontroller vid fallspacklingen och dessutom så kommer en oberoende kvalitetsansvarig ut och besiktigar fallspacklingen och tätskiktet innan det kaklas.  
När vi är färdiga med Ert duschrum skriver vi ett våtrums dokument enligt BKR. För att uppnå kvalitetskrav så måste varje plattsättare och övriga involverade hantverkare gå i genom en checklista.

Tid är också viktig. Genom att vi också lämnar byggtidsgaranti vid renovering av Ditt duschrum gör vi det enkelt för Dig som kund att renoveringen av ditt duschrum sker på utsatt tid.

Att renovera ett duschrum brukar ta 5-6 veckor och många upplever det som väldigt jobbigt att vara utan sitt duschrum under så lång tid. Därför har vi på Badrumsrenoverarna tagit fram en snabbare väg till ett nytt duschrum – med konceptet Nytt badrum på 7 dagar får Du snabbare det duschrum som Du alltid drömt om! Här är planeringen en oerhört viktig del. Allt måste finnas hemma är vi skall renovera - kakel, klinkers, inredning och porslin.

Ett standard duschrum tar 3 veckor från kontraktsskrivning, det tummar vi inte på. Är duschrummet modell större så styr tillvalen.

Vi hjälper Er kostnadsfritt med en offert anpassat efter den nivå Du önskar utforma Ditt duschrum på. Vi ser med glädje fram emot att hjälpa Dig med en offert! Vi har alltid fasta priser. 08-551 545 85.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti