En badrumsrenovering i Brandbergen

Det är en solig och vacker onsdagsmorgon i oktober när jag och min kollega Ken hoppar in i Badrumsrenoverarnas lilla bil för att köra upp och hälsa på Istvan Molnar som bor i Brandbergen.


istvanmolnar3

Istvan och hans fina hund Alma, en ungersk Vizsla, välkomnar oss in i hallen som också är under renovering. Här skall det sättas väv och målas. Istvan visar stolt upp det fina badrummet. Tidigare var det ett mörkt badrum med badkar vilket gjorde att badrummet kändes rätt litet.
Nu är det ljust och elegant med vackert kakel och klinkers från Höganäs. Istvan har själv komponerat ihop kakel och klinkers och inrett på ett sätt som passar hans stil, och visst har han lyckats bra med det.

Vi slår oss ner i det hemtrevliga köket och blir bjudna på en kopp kaffe. Alma gör oss förstås sällskap och visar upp den ena konsten efter den andra.

Istvan berättar att när han väl bestämt sig för att göra en badrumsrenovering så satte han sig ner framför datorn och sökte på badrumsrenoverare. Han hamnade på en offertsajt där han skrev ner sina kriterier för sitt badrum – yta, vad som skulle göras och adressen. Han fick som förslag att kontakta tre olika firmor vilket han också gjorde.
istvanmolnar6
-”Ni var de enda som hörde av Er per omgående”, berättar Istvan.-”Jag kontaktade alla tre, en av firmorna hörde av sig en månad efter jag skickat en förfrågan, och den tredje hörde inte av sig alls. När Ken på Badrumsrenoverarana ringde upp fick jag förtroende på en gång. Ni kunde komma snabbt, Ni gav ett mycket proffsigt intryck och Ni hade resurser att kunna utföra jobbet snabbt vilket var mycket betydelsefullt för mig”, säger Istvan som under själva badrumsrenoveringen bodde ute i sin sommarstuga ute i Stora Mossen.
-”Dessutom gillade jag Ert upplägg. Ni har en klar och tydlig betalningsplan, slutsumman stämde på prick mot offerten och när jag ville ha badrumsrenoveringen utförd snabbare än vad vi initialt kommit överens om var det inga problem alls – sånt är positivt”, säger Istvan.

Badrumsrenoverarna rev ut plastmattorna och i princip all inredning. Därefter slipades badrummet och sen flyttades och bilades golvbrunnen upp. Därefter flytspackadess golvet, och eftersom  badrummets stomme var i betong behövdes inget gips ellerreglar.  När tätskiktet var lagt påbörjades klinkersläggning och därefter plattsättning av kakel.

Jag frågar Istvan om hans val av kakel och inredning och han berättar att han valde lite exklusivare plattor från Höganäs just för att han ville ha lite känsla och struktur i kakelplattorna. Duschkabin, handfat samt badrumskåp kommer från Hafa.

istvanmolnar4
-”Det kändes smidigt att köpa in material via Badrumsrenoverarna. Jag valde ut allt via Höganäs hemsida och behövde inte släpa, kånka eller beställa något själv. Allt det här tog Badrumsrenoverarna hand om.  Det var onekligen värdefullt för mig”.

-”Mina vänner har varit här och de tycker att badrummet är fantastiskt fint. Det är med glädje jag rekommenderar Badrumsrenoverarna till alla som vill ha ett fint badrum renoverat med kvalitet.

Det tackar vi Istvan för och avslutar vårt besök med att få en liten guidad visning i Istvans verkstad där han visar sina modellbyggen, vilka fantastiska kreationer!  Tack Istvan!

Av: Catharina

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti