Om badrumsrenoverarna

Badrumsrenoverarna är ett entreprenörsdrivet företag som renodlat utför alla slags badrumsrenoveringar (våtrum, toaletter, badrum, wc, tvättstuga, bastu). Badrumsrenoverarna är certifierade enligt BKR.

Vår passion är badrumsrenovering med fokus på nöjda och glada kunder.

Vårt mål med Badrumsrenoverarna är att skapa fantastiska badrum som följer BKRS branschregler för våtrum. Fackmässigt utförda arbeten med fokus på kundens behov och dialogen med denne är det primära för oss. Vi är specialister på badrumsrenovering. Våra hantverkare arbetar systematiskt efter upprättade checklistor, så kallade egenkontroller, som måste fyllas i efter varje delmoment, exempelvis fallspackling och tätskikt.  Dessa kontrolleras sedan av en kvalitetsansvarig som mäter och synar av att momenten är utförda korrekt enligt checklistan. Alla ändringar som dyker upp måste signeras av såväl kund som hantverkare och vi dokumenterar hela bygget. En badrumsrenovering är en stor operation och ingenting får gå fel. Våra hantverkare är inga robotar, de är människor som har fingertoppskänsla. Vi har rekryterat kompetenta, skickliga och noggranna specialister som brinner för sitt jobb.

 Vi är övertygade om att nöjda kunder är de bästa referenser ett företag kan ha. 

Vill du veta mer om hur vi jobbar är du varmt välkommen in till oss på Badrumsrenoverarna på en kopp kaffe. Slå gärna en signal innan bara!

08- 545 585 85

 

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti