Renovera badrum i Stockholm med omnejd

Fyra snabba steg mot Ditt nya badrum

Vi har renoverat badrum med riktigt nöjda kunder sedan 2008, låt oss hjälpa er också!


Kontakt - Du tar kontakt med oss på 08-551 545 85 eller fyller i ett våra formulär för prisidé eller hembesök. Pris - vad kostar en badrumsrenovering?


Skarp offert - vi gör ett hembesök för att gå igenom badrummet, alla detaljer, förutsättningar och era önskemål.

 

Kontrakt - efter godkänd offert skriver vi avtalet Hantverksformulär 14 för att trygga tidsplanen och vad vi kommit överens om. När Du renoverar med Badrumsrenoverarna ingår två besiktningar av badrummet i priset.

 

Uppstartsmöte - nu ritar vi upp en noggrann skiss av badrummet och sedan påbörjar vi badrumsrenoveringen.Kontakta oss

När Du ringer eller mailar oss är det Petter eller Jerry Du möter. De är våra kundansvariga med lång erfarenhet som gärna guidar dig genom Din badrumsrenovering.
Välkomna!
bildJ250

Petter Öhgren
08-551 545 82

petter@badrumsrenoverarna.se

Jerry Rofors
08-551 545 81

jerry@badrumsrenoverarna.se


Badrumsrenovering i Nyköping


Vi är badrumsspecialister och vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Nyköping. Vi kan även hjälpa Dig att renovera Din tvättstuga, Din toalett eller om Du vill bygga en bastu. Vi hjälper Dig gärna med planering av badrummet - vill Du att vi hjälper Dig med kakel, klinker och inredning, då gör vi det. 

Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel och Höganäs


modern-bathroom


Du önskar att Ditt nya badrum ska spegla Din smak och Din personlighet. Det ska vara snyggt, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till Dig.

När Du ska göra en badrumsrenovering, ta in flera offerter och jämför noga - inte bara priset utan vad du får för garantier - det lönar sig i längden.

Tycker du att det är svårt, då hjälper vi Dig att jämföra eller använd vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.


Hos oss kan Du som kund följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning, som bara Du och våra medarbetare har. När Du loggar in kan Du se alla fotografier från rivning till ett färdigt badrum. 


Res på semester under Er badrumsrenovering och ha koll på vad som händer i badrummet.  

Kom hem till Ert nya badrum, klart för Er att använda!


renovera badrum snabbt


Tryggheten med att använda Badrumsrenoverarna!


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för Er, besiktningsmannen och Ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Vi är trygga i att lämna Dig en väl genomförd badrumsrenovering och det garanterar vi genom att 

besiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg, första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den andra är en slutbesiktning som utförs efter att badrumsrenoveringen är färdigställd.


Dokumentationen är mycket bra vid en försäljning av bostaden. Frågan dyker säkerligen upp - om hur badrummet är utfört, är det fackmässigt gjort osv. Ni har då bildbevis som en säkerhet för Er och Er köpare. Självklart får Ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för Er i badrumsrenoveringen.


Tack för Ditt förtroende - att vi får vara med på Din nästa badrumsrenovering i Nyköping.Begär en kostnadsfri offert redan idag om Du bor i Nyköping.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för Dig som har bråttom.
Av alla badrum som vi renoverar,  är ca 10% 7 eller 10 dagars.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti