Renovera badrum Östermalm

Vi på Badrumsrenoverarna har över 25 års erfarenhet av att renovera badrum. Vi renoverar Ditt badrum korrekt och med säkerställd kvalitet. Vi hjälper Dig gärna med inspiration och förslag, vi lämnar snabba offerter och en fristående slutbesiktning för garanterad kvalitet. Du som kund ska känna Dig trygg och säker med Ditt val och kunna njuta av Ditt nya badrum under lång tid.


Är det dags att renovera Ditt badrum på Östermalm?
Badrummet är ett av hemmets viktigaste rum, det används flera gånger varje dag och ställer höga krav på funktionalitet, bekvämlighet och trivsamhet. Att renovera badrum består av många steg - det kräver en noggrann planering, många beslut och ett fackmässigt utförande. Det kan kännas svårt ock komplicerat och just därför väljer våra kunder oss - för att vi vet att det måste bli rätt i alla steg och precis så som du vill ha det.
Behöver Du hjälp med att renovera tvättstuga, toalett eller att bygga ny bastu så hjälper vi Dig med det också!


lidhultnewportMed åren har vi sett nödvändigheten av hög kvalitet på material, verktyg, snickare, plattsättare, utbildningar, besiktningar och uppföljningar. Det är vad som är viktigast för oss och det är vad vi erbjuder Dig för att Du ska få bekymmersfri glädje av Ditt nya badrum i många år.
Ta in flera offerter när Du ska renovera badrum och jämför noga - priset förstås, men framförallt vad Du får för kvalitetsgarantier - det lönar sig!
Vi hjälper Dig gärna att jämföra eller så använder Du med fördel vår offert vid jämförelse - den är specificerad och tydlig.


renovera badrum stockholm


De allvarligaste felen är de som inte syns när resultatet är klart.


Våra hantverkare måste alltid utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Det innebär att vi tar bilder och dokumenterar under projektets gång. Det gör det enkelt för Er, besiktningsmannen och Ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när Ditt badrum är färdigställt.

Vi är trygga i att Ditt badrum är fackmässigt renoverat av oss och det garanterar vi genom att
besiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, fristående besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg. Den första besiktningen med kontroll av fallet på våtrumsgolvet när tätskiktet är på plats i badrummet och den andra när Ditt badrum är färdigställd. Branschregler är till för att följas.
Det är tryggt och säkert att renovera badrum med oss på Badrumsrenoverarna!

Vår dokumentationen är mycket bra vid eventuell försäljning av Din bostad. Frågor om hur badrumsrenoveringen är utförd dyker säkert upp och då är det en säkerhet Er och Er köpare att kunna visa bild- och kvalitetsdokument från BBV som vi har överlämnat.

Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt några av de vanligaste frågorna på FAQ.

Med ett nytt och fint badrum ökar trivseln för Dig och givetvis värdet på Din bostad - en viktig investering i Din fastighet.
Vi vill gärna renovera just Ditt badrum på Östermalm, för vi bryr oss - om dig. Boka in ett besök redan idag!
Begär en kostnadsfri offert redan idag om Du bor på Östermalm.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för Dig som har bråttom.
Av alla badrum som vi renoverar,  är ca 10% 7 eller 10 dagars.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti