Renovera våtrum

Kvalitet är viktig. Vi på Badrumsrenoverarna har arbetat med renovering av våtrum i 15 år och för oss är det lika viktigt med kvalitet oavsett om Du renoverar ett stort eller litet våtrum.badrumscollageTid är också viktig.
Genom att vi också lämnar byggtidsgaranti vid renovering av Ditt våtrum gör vi det enkelt för Dig som kund och renoverar Ditt våtrum på utsatt tid.


Att renovera ett våtrum brukar ta 5-6 veckor och många upplever det som väldigt jobbigt att vara utan sitt våtrum under så lång tid. Därför har vi på Badrumsrenoverarna tagit fram en snabbare väg till ett nytt våtrum – med konceptet Nytt badrum på 7 dagar får Du snabbare det våtrum som Du alltid drömt om! Här är planeringen en oerhört viktig del. Allt måste finnas hemma är vi skall renovera - kakel, klinkers, inredning och porslin.


Ett standardvåtrum tar 3 veckor från kontraktsskrivning, det tummar vi inte på. Är våtrummet modell större så styr givetvis tillvalen.


Vi hjälper Er kostnadsfritt med en offert anpassat efter den nivå Du önskar utforma Ditt våtrum på. Vi ser med glädje fram emot att hjälpa Dig med en offert! Vi har alltid fasta priser.


Vi ser fram emot att höra ifrån Dig!  Ring oss på 08-551 545 85.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti