Renoverade badrum gammal

Renoverade badrum och våtutrymmen utförda av Badrumsrenoverarna!dalvagenBadrumsrenovering i Segeltorp Stockholm
Totalrenovering av badrum och kombinerad tvättstuga.


micaelasbadrum2lBadrumsrenovering i Skärholmen Stockholm
Totalrenovering av badrum. Stora fina kakelplattor och snyggt grått klinkersgolv. Snygg tvättbänk i granit. 
huddingeBadrumsrenovering i Huddinge Stockholm
Totalrenovering av badrum. Stilrent i grått, vitt och svart med en härlig takdusch och fin duschhörna. Grattis till ett mycket snyggt badrum! 
holmvägen6Badrumsrenovering i Upplands Väsby Stockholm
Totalrenovering av badrum. Här valde kunden en elegant kombination av olika sorters kakel och ett vackert badkar med lejontassar. Fint badrum med vitt kakel och marockanskt klinker

Badrumsrenovering i Rönninge 
Från början hade detta badrum
gul/orange 
 
 
 
 
klinker på golv och vit
halvkaklad vägg med målad överdel i gul
nyans. Nu har badrummet fått ett rejält lyft
med spotlights i taket och ljusa fräscha
väggar! Både det vita kaklet och de
marockanska klinkerplattorna i grått
kommer från Konradssons.
Förutom detta badrum renoverades även en tvättstuga och ytterligare ett badrum,
klicka dig vidare för att se alla bilder.RB

Badrumsrenovering på Södermalm
När vi började i detta badrum hade var badrummet redan rivet på grund av en gammal fuktskada och försäkringsbolaget hade ombesörjt att fukt och asbest var borta.  Vi började med att fallspackla och sedan gjordes tätskiktet. Kunden hade själv inhandlat både kakel, klinkers och inredning.
RBvagnharad1

Badrumsrenovering i Vagnhärad
Badrumsrenoverarna hjälpte till med renoveringen av ett badrum om ca 4,6 m2 i Vagnhärad. Efter accept av offert följde vi med paret till Norfloor där såväl kakel och klinkers som badrumsinredning inhandlades via oss. Badrumsrenoveringen tog ca 4 veckor från rivning till färdigt badrum.
BRGrondal

Badrumsrenovering i Gröndal på 7 dagar!
I Gröndal utfördes ett nytt badrum på 7 dagar.  Är du också intresserad av en snabb badrumsrenovering? Badrumsrenoverarna har ett unikt koncept - Nytt badrum på 7 dagar! 
RByvonnehakan

Badrumsrenovering på 6 dagar
Yvonne och Håkan i Södertälje lade lite extra för att få sitt badrum renoverat på 7 dagar då de var angelägna om att få tillbaka sitt badrum snabbt. Badrumsrenoveringen tog bara 6 dagar!  
Läs mer om Yvonne och Håkans badrumsrenovering här.
RBullaochkjell

Badrumsrenovering och ny gästtoalett
Ulla och Kjells inplanerade badrumsrenovering blev mer omfattande än vad de initialt tänkt sig. Eftersom paret bara hade ett fungerade badrum så beslutade de sig för att bygga en ny toalett i utrymmet under trappen. Samtidigt fick de göra ett stambyte.
Läs mer här om Ulla och Kjells badrumsrenovering.lidingo1a

Bad-, dusch-, toalett- och tvättstugerenovering på Lidingö
Den här kunden renoverade fyra våtutrymmen i huset samtidig - badrum, duschrum, gästtoalett och tvättstuga. Vi rev och renoverade allt så att det blev toppskick och stambytte varm- och kallvatten samt avlopp.  Klicka på bilden för fler bilder.


Gärdet badrum

Badrumsrenovering på Gärdet
Ett gammalt badrum gjordes om i ett nytt och modernare Gärdesmanér. Badrummet kaklades i en fin "Gärdesgrön" färg från Höganäs som snyggt bryts av med en elegant kakellist från Kakelspecialisten. Det schackrutiga golvet har en klinkersockel nedtill och harmoniserar väggens kakel mot golvets klinker på ett mycket vackert sätt. Toaletten kommer från Gustavsberg och de vackra lampetterna är kundens privata sedan tidigare och har centrerats vid spegeln. Duschen kommer från Tapwell. Klicka på bilden för fler bilder.
  7 dagars badrum

Badrumsrenovering i Södertälje
Två små toaletter varav den ena med dusch slogs ihop och paret fick ett stort badrum med plats för bubbelbadkar. Kakel och klinkers är inhandlade på K-rauta och badrumsinredningen kommer från Noro, Svedbergs och Gustavsberg. Eftersom familjen i och med detta stora ingrepp skulle vara utan våtrum och toalett så bestämde de sig utan att tveka för en badrumsrenovering på 7 dagar.
badrumsrenovering10dagarnykvarn

Badrumsrenovering i Nykvarn
Det här badrummet byggde vi om när paret reste bort i mitten av september. Renoveringen tog 10 dagar. Det ursprungliga badrummet med plastmatta revs ut och en vägg byggdes för att installera den vägghängda toaletten samt den infällda hyllan ovan toalettstolen som kläddes med golvklinkers för att bryta av mot det vita.


badrum7dagar

Badrumsrenovering i Johanneshov
När Emma i Johanneshov åkte på semester passade vi på att renovera hennes badrum på 7 dagar. 80-talsbadrummet i blått och vitt byttes ut mot en kaklad duschhörna med frostade duschväggar och takdusch. Badrumsinredningen kommer från Noro och kakel och klinker från Höganäs.

 


Badrum Hässelby

Badrumsrenovering i Hässelby
Ombyggnad av toalett. En närliggande garderob revs för att få plats med en duschhörna. Taket sänktes och LED-spotar installerades. Golvet klinkrades och förseddes med värmeslingor och väggarna helkaklades. Kakel och Klinkers kommer ifrån Höganäs.

 


Badrumsrenovering Trosa

Badrumsrenovering i Trosa


Birgitta och Leif i Trosa renoverade sitt badrum på ca 4 m2. Badrumsrenoverarna gjorde hela badrummet och var även med när paret valde kakel på Noorfloor. Den befintliga duschen ersattes av ett duschbadkar med bubbelfunktion.

Här kan Ni läsa om hur Birgitta upplevde sin Badrumsrenovering


 


Istvan Brandbergen

Badrumsrenovering i Brandbergen
Gammalt badrum i lägenhet där kunden själv rev ut det befintliga badkaret som ersattes med en dusch. I och med detta fick kunden plats med tvättmaskin. Kakel på väggar och klinkers på golvet. Det fasta priset och tidplanen hölls.

Här kan Ni läsa om hur Istvan upplever sin renovering.

 monicas duschrum

Badrumsrenovering hos Monica
Det här duschrummet hade en tidigare fuktskada och var således urrivet. Vi började med att lägga in våtrumsskivor på väggarna. Därefter kom plattsättaren och lade golv och satte väggarna i kakel och mosaik. Det fasta priset och tidplanen hölls.

Här kan Ni läsa om hur Monica upplevde sin renovering.


monica

Badrumsrenovering hos Monica
Badrummet var i orginal från 1983 med våtrumstapeter och våtrumsmatta. Vi rev hela badrummet. Monica hade själv valt kakel och klinkers som hon handlade via oss. Inredningen köptes också in via oss på Badrumsrenoverarna. Resultatet blev ett läckert badrum med mjuka kontraster i kakel och mosaik. Handdukshängaren fick en pelare uppkaklad i mosaik som syns i spegeln på bilden här intill.
Här kan Du läsa om hur Monica upplevde sin renovering.


Familjen Graf

Badrumsrenovering hos Åke med familj i Järna
Åke kom i kontakt med oss efter att ha sett vår stripade bil utanför en fastighet ett par kvarter bort. Åke hade själv rivit sitt badrum och hade bestämt all inredning samt design innan. Fredrik gjorde snabb renovering och höll tiderna vilket var mycket viktigt för familjen då de väntar tillökning i dagarna. Kontakten med hantverkaren var oerhört viktig och de har känt såväl förtroende som tillit under renoveringen.
Åke är en av våra referenser, ring oss för info.


badrum

Vattenskada i badrum hos Björn med familj
Renovering av badrum utfördes med noggrannhet för att inte skada intilliggande rum. Badrumet byggdes för ca 11 år sen med tätskikt som inte går att gemföras med dagens krav på tätskikt. Nya våtrumsskivor monterades och fallspacklingen utfördes med egenkontroll. Taket målades likaså alla lister.
Kolla alltid att företaget är anslutet till BKR.
Ett vackert badrum med två fönster som ljusinsläpp. Kakel och klinkers valdes av beställaren med köptes genom oss.
Björn är en av våra referenser, ring oss för info.


Badrum

Anna-Maria i Södertälje anlitade oss för badrumsrenovering
Vit matt kakel i storlek 20X20 monterades på väggarna och fogades med färg 111, golvet utfördes med klinkers 10X10 och fogades med färg 112.
Inredningen köptes genom oss och är en serie med namnet Noro.
Golvbrunnssilen heter Stockholm. Dörrhålet bräddades till at bli handikappsanpassat. Grodan byttes för att toalettstolen skulle flytas.
Badrummet blev ljust och vackert med hjälp av takfönstret.


Badrum

Renovering av badrum hos Magnus på Kungsholmen Stockholm
Byggstartsmötet utfördes som inplanerat, information lämnades till grannarna, om att en badrumsrenovering skulle utföras i fastigheten och vi tackar de berörda grannarna för ett gott samarbete.
Värmegolv installerades och golvet fallspacklades. Fredrik på Badrumsrenoverarna fyllde i ett falldokument för att säkra kvalitén.
Kakel och klinkers monterades på LIP tätskikt. Inredning köptes genom oss.
Tidsplanen hölls av våra killar.
Magnus är en av våra referenser, ring oss för mer information.


BadrumRenovering av Wc/toalett hos Ulf i Nykvarn - Stockholm
Fredrik med sina badrumsrenoveringslag skötte renoveringen helt perfekt.
Ulf rekommenderar Fredrik och hans arbetslag hos Badrumsrenoverarna.
"Badrumsrenovering utan problem".


Badrum


Badrumsrenovering hos Ulf i Nykvarn - Stockholm
Efter rivningen transporterades byggsoporna bort av Big Bag. Vi återställde väggarna med våtrumsskivor från LIP, där efter monterades tätskikt LIP folie system 25 på väggar och golv. Kakel och klinkers till badrum köptes av oss. Inredning som wc stol, dusch, komod och spegelskåp köptes också av oss. För de extraarbeten som blev skrevs en ÄTA blankett, som vi alltid gör vid renovering av badrum.
Badrumsrenoveringen blev klar på utsatt tid. Ulf är en av våra referenser, ring oss för mer info.


Badrum


Nyrenoverat badrum i Järna - Södertälje hos Rikard med familj Badrumet är på övre plan. Vi började med ett byggstartsmöte med genomgång av kontrakt och vad som ingår i offerten / arbetsorden.
Inredning, kakel och klinkers köptes genom oss, Rikard fick ta del av våra rabatter. Badrumsrenoveringen på övre plan gjordes av Fredrik hos Badrumsrenoverarna, Vi fick även badrumet på entreplan.
Rikard är en av våra referenser, ring oss för mer info.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti