badrumsrenovering stockholm blått kakel
bygga badrum
nytt badrum stockholm
renovera badrum stockholm
badrumsrenovering stockholm
nytt badrum
renovera badrum

Renovera badrum i Stockholm med omnejd

Badrumsrenovering i Stockholm med omnejd

En badrumsrenovering behöver inte vara komplicerad. Vi på Badrumsrenoverarna hjälper Dig med planeringen och utförandet av Ditt nya badrum i och runt om Stockholm.

Nytt badrum

Behöver Du ett nytt badrum? Vi erbjuder Dig ett nytt badrum på endast 7 dagar till samma kvalitet som en vanlig badrumsrenovering. Här kan Du läsa mer om Nytt Badrum på 7 Dagar.

Bygga badrum Stockholm

Vi bygger Ditt badrum i Stockholm och i Mälarregionen. Med 25 års branscherfarenhet vet vi vad som krävs för att bygga och renovera kvalitetssäkra badrum och toaletter.

Renovering badrum

Vi på Badrumsrenoverarna är experter på renovering av badrum i Stockholm med omnejd. Kontakta oss idag för pris och offert på renovering av badrum. Här kan Du läsa mer om oss!

Renovera badrum i Stockholm

Går Du i tankarna att renovera Ditt badrum? Här kan Du se referenser på renoverade badrum som vi på Badrumsrenoverarna har utfört. Kontakta oss idag så får Du veta hur vi kan hjälpa Dig!

Trygg badrumsrenovering | Stockholm

Egenkontroller | Fotodokumentation | Tätskiktsbesiktning | Slutbesiktning | Kvalitetsdokument 

En trygghet som bara en badrumsspecialist kan erbjuda!


Fyra snabba steg mot Ditt nya badrum.

Vi har renoverat badrum med riktigt nöjda kunder i 25 år, en trygghet för er. Låt oss hjälpa er också!


Kontakt - Du tar kontakt med oss på 08-551 545 85, vi svarar på frågor om Ditt badrum och bokar in ett mötte med Dig eller fyller Du i vårt formulär för en prisidé som ett första steg innan vi kommer hem till Dig. Det går också bra att trycka på offertknappen och fylla i Dina uppgifter, då kontaktar vi Dig inom kort. 

Vi som svarar är experter på badrum. 


Skarp offert - vi gör kostnadsfria hembesök när vi lämnar offerter. Vid besöket går vi igenom Dina önskemål och de förutsättningar som finns i badrummet. Du har säkerligen många bra idéer om badrummet som vi gärna bollar tillsammans med Dig. Känner Du Dig osäker, då hjälper vi Dig med att forma Ditt nya badrum. 

Vi som kommer hem till Dig är badrumsproffs!

 

Kontrakt - vi skriver alltid avtalet med Hantverkarformulär 14. Då ingår fast pris, tidsplan och en tydlig arbetsbeskrivning för Ditt badrum. Som en extra trygghet för Dig, kvalitetssäkrar vi badrumsrenoveringen med egenkontroller, fotodokumentation och en slutbesiktning. 

En trygghet som bara en badrumsspecialist kan erbjuda.


Uppstartsmöte - nu har vi en slutlig genomgång av badrummet, detaljerna ritas upp i arbetsplatspärmen och vi kommer överens om Dina förväntningar om oss. Nu startar drömmen om ett nytt badrum. 

Badrumsrenoveringen utförs bara av proffs på badrum.Kontakta oss

När Du ringer eller mailar oss är det Petter eller Jerry (25 år i branschen)Du möter. De är våra kundansvariga med lång erfarenhet som gärna guidar dig genom Din badrumsrenovering.
Välkomna!
IMG_1793 (200x189)J250

Petter Öhgren
08-551 545 82

petter@badrumsrenoverarna.se

Jerry Rofors
08-551 545 81

jerry@badrumsrenoverarna.se


Trygghetsgaranti - vårt löfte till Dig som kund

Vi på Badrumsrenoverarna arbetar med en trygghetsgaranti som innebär att vi följer lagar, förordningar, branschregler och kriterier för badrumsrenoveringar samt att vi har våtrumsbehörighet via BKR (Byggkeramikrådet). 


Vad ingår i vår trygghetsgaranti? 


  • Kostnadsfri offert 
  • Fast pris & tidplan 
  • Byggtidsgaranti med vite 
  • En kundansvarig kontaktperson
  • Fotodokumentation
  • En fall- och tätskiktsbesiktning
  • En slutbesiktning av en auktoriserad, fristående besiktningsman
  • Kvalitetsdokument - Egenkontroll enligt BBV 15:1
  • 2-års garanti 
  • 10-års ansvarstid 

Renovera badrum i Stockholm


Vi är badrumsspecialister och vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Stockholm. Vi kan även hjälpa Dig att renovera Din tvättstuga, Din toalett eller om Du vill bygga en bastu. Vi hjälper Dig gärna med planering av badrummet - vill Du att vi hjälper Dig med kakel, klinker och inredning, då gör vi det. 

Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel, Norfloor och Höganäs


modern-bathroom


Du önskar att Ditt nya badrum ska spegla Din smak och Din personlighet. Det ska vara snyggt, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till Dig.

När Du ska göra en badrumsrenovering, ta in flera offerter och jämför noga - inte bara priset utan vad du får för garantier - titta på Reco.se om företaget har flera rekommendationer - det lönar sig i längden.

Tycker Du att det är svårt att jämföra offerter, då hjälper vi Dig att jämföra eller använd vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.


Hos oss kan Du som kund följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning, som bara Du och våra medarbetare har. När Du loggar in kan Du se alla fotografier från rivning till ett färdigt badrum. 


Res på semester under Er badrumsrenovering och ha koll på vad som händer i badrummet.  

Kom hem till Ert nya badrum, klart för Er att använda!


renovera badrum snabbt


En trygghet vid Din badrumsrenovering i Stockholm | Badrumsrenoverarna!


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för Er, besiktningsmannen och Ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Vi är trygga i att lämna Dig en väl genomförd badrumsrenovering och det garanterar vi genom att 

slutbesiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg, första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den besiktningen utför vi själva med egenkontroll och arbetsledare, den andra är en slutbesiktning som utförs efter att badrumsrenoveringen är färdigställd.


Vilken linje håller försäkringsbolagen i frågan om säker våtrumsrenovering, se vad IF och Länsförsäkringar tycker i sak.


Dokumentationen är mycket bra vid en försäljning av bostaden. Frågan dyker säkerligen upp - om hur badrummet är utfört, är det fackmässigt gjort osv. Ni har då bildbevis som en säkerhet för Er och Er köpare. Självklart får Ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för Er i badrumsrenoveringen.


Tack för Ditt förtroende - att vi får vara med på Din nästa badrumsrenovering i Stockholm.Begär en kostnadsfri offert redan idag om Du bor i Stockholm.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för Dig som har bråttom.
Av alla badrum som vi renoverar,  är ca 10% 7 eller 10 dagars.


Badrumsrenovering i Stockholm och Södermanland

Experter på badrumsrenovering i Stockholm med omnejd

Behöver Du renovera badrummet? Vi på Badrumsrenoverarna har gedigen kunskap i allt som har att göra med badrumsrenoveringar i och omkring Stockholm. Vi är experter på att renovera badrum och har lång erfarenhet inom branschen. Vi är certifierade via Vattentäta Våtrum (BKR) och tillhandahåller Trygghetsstämpeln som ställer krav på att vi följer lagar, förordningar, branschregler och kriterier för säker badrumsrenovering och det bevisar även att vi har gällande försäkringar. Du kan tryggt luta dig tillbaka och lita på att vi utför Din badrumsrenovering på bästa och säkraste sätt till högsta kvalitet för att det även ska hålla för framtiden. Våra hantverkare är alla specialister på våtrum och har jobbat länge med badrumsrenoveringar.


Vad kostar det att renovera ett badrum i Stockholm?

Priset beror förstås på hur Ditt badrum ser ut idag och hur Du önskar att det ska renoveras, vilka material och tillbehör Du vill att vi ska använda etc. Olika faktorer spelar in i priset och avgör slutsumman på renoveringen. Här kan Du läsa mer om vad det kostar att genomföra en badrumsrenovering i Stockholm med omnejd.


Få ett nytt badrum på 7 dagar i Stockholm

På Badrumsrenoverarna har vi lång erfarenhet av att renovera badrum snabbt i Stockholm och Södermanland. Vi erbjuder konceptet ”renovera badrum på endast 7 dagar”. En normal badrumsrenovering tar ca 4-6 veckor att genomföra men ibland har man inte möjlighet att vänta så länge. Detta kräver dock att våra hantverkare måste jobba mer intensivt under tiden för renoveringen vilket också påverkar priset. Här kan du läsa mer om hur Du får ett nytt badrum på 7 dagar i och omkring Stockholm.


Offert till badrumsrenovering

Vill Du få en kostnadsfri offert på just Din badrumsrenovering? Kontakta oss idag så hjälper vi Dig att renovera Ditt badrum! 

http://www.badrumsrenoverarna.se/offert-badrumsrenovering-1
Badrumstrender 2018

Under 2018 kommer vi att få se kontinental och spännande trender på väg in i våra Skandinaviska... Läs mer

Kräv att få en badrumsbesiktning!

Visste ni att 80-90% a alla badrumsrenoveringar blir underkända vid en besiktning? Det... Läs mer

Bästa tipset för att rengöra en toalett

Att rengöra med ättika är ett gammalt beprövat husmorstips. Det tar bort både kalkavlagringar,... Läs mer

Bildgalleriet
badkar
Drömmer du om ett nytt kök? Besök vårt systerbolag – Köksrenoverarna
Badrumsrenoverarna
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti