Copyright © 2020 Badrumsrenoverarna AB

Företaget innehar behörighet för utförande av badrum enligt BBV, Byggkeramiska Rådets Branschregler för Våtrum.

Nytt badrum på 7 dagar - för dig som har bråttomUtöver våra ordinarie tjänster erbjuder vi er även möjligheten att renovera ert badrum på cirka sju dagar. Detta koncept är till för dig som vill slippa bo i ett renoveringsprojekt under flertal veckor. Du kan istället passa på att åka iväg med familjen och komma hem till ett nyrenoverat badrum. Eller helt enkelt får ditt badrum renoverat under en kortare tid - men med samma kvalité.


Konceptets motto är renovering för dig som inte vill eller kan vänta. Beroende på omfattningen av din renovering, erbjuder vi ett färdigrenoverat och stilrent badrum på cirka sju dagar. Detta är självklart under förutsättningarna att badrummets storlek är hanterbart på denna korta tid. Vi förstår vikten av en snabb renovering och att få ut oss hantverkare ur bostaden så fort som möjligt. Efter att vi har fått en bild av ditt renoveringsprojekt, planerar vi därefter material och personal efter dina specifika behov.


När renoveringen är igång kan du som kund följa processen på webben där våra hantverkare kontinuerligt publicerar kontrollbilder under projektets gång. Detta innebär att du kan följa din renovering via webben oavsett var i världen du befinner dig. Passa därför på att boka och planera in din badrumsrenovering under tiden då du är borta från hemmet. Med badrumsrenoverarna kan du få ditt badrum renoverat samtidigt som du kopplar av och njuter av din ledighet. När du kommer tillbaka står ditt badrum färdigrenoverat och redo att användas igen.


Åk exempelvis på en sportvecka i fjällen och kom tillbaka till ett nyrenoverat badrum. Eller varför inte en vecka i värmen för att sedan komma tillbaka till ett nyrenoverat badrum. Oavsett var du väljer att spendera din lediga tid kan det vara skönt att slippa oss hantverkare ibland. Med badrumsrenoverarna utförs en effektiv och proper renoveringsprocess. Vi ansvarar för förarbete, kontinuerlig kundkontakt och uppföljning. Du slipper trängsel samtidigt som du får dina renoveringsmål uppfyllda!
Vill du veta mer om denna tjänst?

Kontakta oss för offert eller ifall du vill veta mer om vad som gäller vid konceptet Nytt badrum på 7 dagar. Vi är Stockholms snabbaste badrumsrenoverare!Här kan du läsa om några av våra kunder som har gjort en snabb badrumsrenovering:


Annika och Christer i Tumba fick sitt badrum renoverat på 7 dagar - läs mer här!

Här kan du läsa om Yvonne och Håkan som renoverade sitt badrum på 6 dagar.

Här kan Du läsa om hur Pierre och Oksana upplevde sin badrumsrenovering på 7 dagar. 
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti