Badrumsrenovering på Gärdet

Med över 25 års erfarenhet från badrumsrenoveringar är Badrumsrenoverarna ett tryggt och säkert företag att vända sig till när det är dags för en renovering. Vi levererar inspiration, snabba offerter, säkerställd kvalitet och en oberoende slutbesiktning av ditt nya badrum. Vi har utfört ett flertal badrumsrenoveringar genom åren på Gärdet. Ring oss på 08-551 545 85

Vi är badrumsspecialister och vi utför alla typer av badrumsrenoveringar på Gärdet. Vi kan även hjälpa dig att renovera din din toalett, din tvättstuga eller om du vill bygga en bastu. Vi kan även hjälpa dig med planering av badrummet - vill du att vi vägleder dig med kakel, klinker och inredning, så kan vi det. 

Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel och Höganäs


modern-bathroom


Du önskar att ditt nya badrum ska spegla din personlighet och smak. Det ska vara funktionellt, stiligt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till dig.

När du ska göra en badrumsrenovering rekommenderar vi dig att ta in flera offerter och jämföra noga - inte bara priset utan vad du får för garantier. Titta på Reco.se om företaget har flera rekommendationer, det kommer löna sig i längden. Tycker du att det är svårt att jämföra offerter, så kan vi hjälpa dig, eller använd vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.


Hos oss kan du som kund följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning som bara du och våra medarbetare har. När du loggar in kan du se alla fotografier från rivning till ett färdigt badrum. Det ger dig möjligheten att resa på semester under er badrumsrenovering och ändå ha koll på vad som händer i badrummet.  

Kom hem till ett nytt badrum, klart för er att använda!


renovera badrum snabbt


En trygghet vid din badrumsrenovering på Gärdet | Badrumsrenoverarna


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för er, besiktningsmannen och ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Vi lämnar tryggt över en väl genomförd badrumsrenovering och vilket vi garanterar genom att 

slutbesiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg: första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den besiktningen utför vi själva med egenkontroll och arbetsledare. Den andra är en slutbesiktning som utförs efter att badrumsrenoveringen är färdigställd.


Vilken linje håller försäkringsbolagen i frågan om säker våtrumsrenovering, se vad IF och Länsförsäkringar tycker i sak.


Dokumentationen är mycket bra vid en försäljning av bostaden. En fråga som ofta dyker upp är hur badrummet är utfört, och om det är fackligt gjort. Ni har då bildbevis som en säkerhet för er och er köpare. Självklart får ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för er i badrumsrenoveringen.


Tack för ditt förtroende - att vi får vara med på din nästa badrumsrenovering på Gärdet.Begär en kostnadsfri offert redan idag om du bor på Gärdet.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för dig som har bråttom.
Välj mellan 7, 10 eller 15 dagars badrum.
Alltid med samma goda kvalité på badrumsrenoveringen.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti