Badkar

Behöver du inspiration av badkar? Vi har samlat flera bra tips som du kan ha i åtanke när du ska renovera badrummet.


Det är något speciellt med badkaret. Det tar större plats jämfört med en dusch men spelar i en helt annan liga när det kommer till upplevelse. Att få tappa upp ett bad och doppa tårna i det rykande vattnet är en fantastisk känsla. Om möjligheten finns, ta chansen att renovera ditt badrum med ett badkar. På så sätt blir det lätt att unna dig själv lite vardagslyx.


Vi har samlat flera badkarsmodeller som du kan bli inspirerad av. Det finns trots allt mängder av leverantörer att välja mellan. Skillnaderna mellan badkaren kan vara både stora och små. Oftast handlar det om badkarets former och färger, något som är knutet till materialet. Vi går igenom några vanliga badkar som kanske passar perfekt till just ditt hem.


Badkar med lejontassar

Få badkar känns lika lyxiga som badkar med lejontassar. I många fall har dessa badkar även fått andra utmärkande drag, exempelvis speciella former eller att de är målade i en stark färg. Ett badkar med lejontassar känns exklusivt och den kommer omedelbart att dra till sig blickarna när någon besöker badrummet.

Gamla Mejeriet 22204-16-_dsc2445Gamla Mejeriet 22219-16-_dsc2282


Små badkar och sittbadkar

Om utrymmet är begränsat passar det perfekt med mindre badkar. Det finns flera modeller att välja mellan. Överväg även att installera ett sittbadkar, de är precis lika avslappnande att använda som de vanliga badkaren men tar betydligt mindre plats och kräver inte lika stor vattenåtgång.

Sanova Monaco sittbadkarSanova Mondo


Badkar med en markant sockel

En robust modell som ger ett stadigt intryck. Den markanta sockeln ger badkaret ett speciellt utseende.

Gamla Mejeriet 22193-16-_dsc2417Gamla Mejeriet 22200-16-_dsc5283


Badkar i olika material

Det är inte ovanligt att badkar tillverkas av olika metaller och även naturliga material. Några olika badkarsmaterial är koppar, mässing och akryl. När det kommer till naturliga material är trä det allra vanligaste.

Gamla Mejeriet7365-16-aquos_copper_enamelGamla Mejeriet The Grosvenor - Mässing 150cm
Gamla Mejeriet 7472-16-moray_3Gamla Mejeriet 7465-16-stirling_7


Olika badkarsleverantörer


Badkar från Gamla Mejeriet

Gamla Mejeriet är en välkänd badkarsleverantör med ett stort utbud av badkarsmodeller. De har både badkar med lejontassar, med markant sockel och även kar tillverkade helt i material som mässing eller koppar.


Badkar från Sanova

Sanova är ett företag som tar in exklusiva badkar från flera tillverkare. De har ett utbud fyllt med eleganta, stilrena och exklusiva badkar. Perfekt för dig som letar efter badkar med fina former och en lyxig känsla. De har både stora och små badkar, samt badkar med ovanligare former.


Badkar från Svedbergs

Det svenska företaget Svedbergs erbjuder ett stort utbud av badkar som allihop tillverkas i Sverige. De har både vanliga, enklare badkarsmodeller och exklusiva badkar med unika designdrag samt avancerade massagebadkar som ger dig den ultimata badkarsupplevelsen.

Svedbergs 70064Svedbergs 70160


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti