Grått badrum

Grått badrum


När du tänker på ett grått badrum, vad föreställer du dig då? Förmodligen ett badrum med grå väggar, inte alltför mörkt eller ljust. Det grå badrummet är förmodligen vanligare än vad du tror av en enkel anledning, det är trendsäkert och anpassningsbart. Ett grått badrum kan vara otroligt stilrent och originellt. Badrummet kan även fungera som en utmärkt bas för olika inredningsstilar, vilket gör det extra attraktivt för personer som funderar på att köpa bostaden. Vi ger dig några bra tips att tänka på ifall du vill ha ett vackert och grått badrum hemma.

0fd63966-07a6-426e-a21c-af972a17d1f3


Ett grått badrum behöver inte vara helt grått


Det finns många faktorer att begrunda om du vill ha ett badrum med ett grått utseende. Du behöver inte nödvändigtvis köra på gråmålade väggar utan kan istället låta en annan del av badrummet vara grått, exempelvis golvet eller förvaringsmöblerna. Ett grått kakelgolv omgivet av vita väggar och med grå skåpsluckor kan se fantastiskt fint ut.

Det finns många färger och material som passar utmärkt med det gråa. Svart och vitt är självklara färger som kompletterar det grå på ett utmärkt sätt. Det finns många accentfärger till grått som du kan använda dig av för att skapa en vacker helhet. Ett tips är att även ta in levande material, exempelvis mörkbrunt trä, för att liva upp inredningen. Även högpolerat stål i olika former kan skapa en lyxig känsla i ett grått badrum.

cebb00da-edc3-4b81-840d-8a44e240b105


Inred med detaljer


Badrum kan se ut på olika sätt. Vissa är stora och rymliga medan andra är mindre och trånga. Ett badrum kan förvandlas med hjälp av fina detaljer, exempelvis duschdraperi, skåp, badrumsmöbler, handdukar och så vidare. Dessa detaljer kan vara det lilla extra som ger badrummet en viss känsla eller färg. Den stora fördelen med ett grått badrum, där den grå färgen används som bas, är att du i princip kan välja vilken accentfärg som helst. Du kan exempelvis inreda efter säsong och använda rött och gult till jul eller grönt och blått under våren. Om du vill kunna variera dig är det grå badrummet ett utmärkt val.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti