Ljusa & vita badrum

Om det är något som många älskar, av en god anledning, så är det ljusa och vita badrum.


Det är lätt att förstå varför: ett badrum med ett stort naturligt ljusinsläpp får oss att både känna oss bättre och se bättre ut när vi speglar oss. En bidragande faktor till ljusheten är faktiskt inte bara hur stora fönster Du har eller hur många välplacerade lampor som har installerats. Det är de vita väggarna och det vita kaklet.


Stone-Cut_2Preziosa_1


Jobba med materialen och ytorna


Om Du vill ha ett vitt badrum, det vill säga ett badrum där väggarna och det allra mesta övriga är vitt, så finns det vissa saker att tänka på. Vitt kakel reflekterar ljuset och hjälper till att lysa upp badrummet men det kan även bli för ljust, speciellt om du har ett glansigt kakel. För att undvika detta kan du alltid välja andra material för vissa delar av badrumsdesignen, exempelvis ett mattare kakel. Allt i badrummet behöver naturligtvis inte vara vitt. Du kan med fördel kombinera det vita utseendet med detaljer i krom - perfekt om du vill ha en modern känsla - eller någon form av trä om du vill ha en lite varmare känsla.  


vintage4


En utmärkt utgångspunkt


En av de stora fördelarna med ett vitt badrum är att Du faktiskt kan ge badrummet både färg, känsla och karaktär med hjälp av olika produkter. Tavlor, växter, handdukar och till och med duschdraperiet kan på egen hand skapa den stil eller känsla du siktar på. Ett vitt badrum är även en bra utgångspunkt vid en eventuell försäljning eftersom det blir möjligt för nyinflyttade att ge badrummet sin egna stil.


50f8bbfb0e60f668f895a64bdc8a8e53

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti