Lyxigt & modernt badrum

Lyxigt och modernt badrum

Badrummet är ett av hemmets roligaste rum att renovera eftersom det kan se ut precis hur som helst. Kanske har du redan hittat en badrumsstil du vill köra på? Moderna badrum är kanske de mest populära idag. Här satsar man ofta på ljust kakel, stilrena möbler och accentfärger eller accentmaterial. Men ett modernt badrum kan också gå i andra stilar, exempelvis japanskt. För dig som vill skapa ett lyxigt och modernt badrum har vi många bra tips.


Materialval

Väggarna och golvet är vad som utgör badrummets bas och i många fall även karaktär. För en modern och lyxig känsla är materialen väldigt betydande. Om du vill unna dig lyx varje dag är marmor ett säkert kort för att skapa en exklusiv och lyxig känsla i badrummet. Marmor är ett dyrt material men också något som är tidlöst. Dessutom finns marmor i många färger, exempelvis effektfullt i grönt eller svart eller mer klassiskt i vitt.

För att minska kostnaderna men ändå skapa ett modernt och lyxigt badrum med marmor kan du välja att endast sätta marmor på ett visst ställe, exempelvis bakom duschen eller vid handfatet. Eller att lägga marmor på golvet och sätta ett annat material på väggarna.


Möbler och detaljer

Badrumsmöblerna sätter stor prägel på ditt badrum. Idag kan du hitta allt från billigare och enklare möblemang till riktigt dyra designermöbler. Alla prisklasser finns alltså att tillgå. Det kan vara kul att satsa på en mer originell möbel som kan bli rummets blickfång, exempelvis en fräck dusch eller ett annorlunda handfat.

Ett tips när du väljer möbler är att satsa på samma serie. Då ser badrummet genast mer enhetligt och stilrent ut. Många tillverkare erbjuder möbelserie med snygga duschar, blandare, toaletter och handfat.


Belysning

Lampor och ljussättning är oerhört viktigt i ett badrum. Dels för att skapa mysfaktor men också för att ge dig det ljus du behöver när du sminkar dig, rengör och tvättar eller ska måla naglarna. Beroende på placering kan du dels skapa en illusion om att badrummet är större än vad det är och även skapa en mysigare känsla.


Vi hjälper dig

Kontakta gärna oss på Badrumsrenoverarna när du vill skapa ett lyxigt och modernt badrum. Vi kommer gärna med idéer, tips och förslag men kan likväl jobba helt utifrån din plan. Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning och ansvarar från start till finish, en stor trygghet för dig som kund. Kontakta oss så berättar vi mer!

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti