Mörka & svarta badrum

Om Du vill ha ett maskulint badrum som känns elegant och samtidigt lite mystiskt är svarta och mörka badrum perfekta att bli inspirerad av


 Det finns oändligt många sätt att skapa ett svart eller mörkt badrum. Det Du behöver tänka på när det kommer till mörka badrum är just mörkheten. Du kommer att fokusera lite mer på belysningen, speciellt under vinterhalvåret då det naturliga ljuset är begränsat. Spegellampor eller välplacerade spotlights kan vara en god idé.


Stone-Cut_1Preziosa_2


Bra material och kompletterande färger


Det finns många material och färger som passar utmärkt in i ett mörkt badrum. Mässing eller guld passar perfekt till det svarta, speciellt om du vill ge badrummet en känsla av elegans och lyx. Även koppar kan passa fint in i badrummet.

Du kan också skapa en vacker, mörk inredning med hjälp av svart marmor med vita ådror. Många gillar även att använda mörka träslag i ett svart badrum. Trämöbler och träpaneler lämpar sig mycket väl och ger dessutom badrummet lite mer liv.


Golv och vitvaror


Om Du vill ha en svart toalett, svart handfat eller svart golv så bör Du ha i åtanke att damm, smuts och dylikt ofta syns tydligare jämfört med om du väljer ett vitt golv och vita vitvaror. Ett tips när det kommer till golvet är att undvika släta, enfärgade ytor och istället satsa på melerat eller svartfläckigt, kanske till och med en mörkare, grå nyans.

Ett mörkt badrum behöver inte vara monokromt. En annan lyckad färgkombination när det kommer till mörka badrum är djupt mörkblått och guld. Då kan Du även använda dig av olika blå nyanser utan att badrummet tappar sin mörka stil.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti