Speglar

Vilken spegel passar i Ditt badrum?


Badrummets speglar spelar stor roll, inte bara för att Du kan spegla dig utan även för att de reflekterar ljus och kan få ett rum att kännas större. Vi har samlat några bra tips som Du kan ha i åtanke när Du ska renovera ett badrum och vill ha spegelinspiration.


Speglar med eller utan förvaring


En av de första sakerna du kan tänka på när det kommer till badrummets speglar är förvaringen. Det är fullt möjligt att bygga in en badrumshylla i väggen och montera en spegel på skåpsdörrarna. På så sätt kan Du enkel förvara mindre föremål i badrummet samtidigt som Du får en stilren och användbar spegel. Detta är en utmärkt lösning för mindre badrum där varje centimeter måste nyttjas fullt ut. Naturligtvis kan Du även välja en spegel utan förvaringsutrymme. Detta ger Dig fler möjligheter när det kommer till storlek och form.


39153-324864-imolaled-emmahooton-insitu-1


Speglar med inbyggd ljuskälla


Om Du ska fixa frisyren eller sminka Dig behöver du belysa ansiktet på ett passande sätt. Detta går att åstadkomma på flera sätt, och en praktisk lösning är att använda en spegel med inbyggd ljuskälla. Tänk på att dessa kan se ut på flera sätt. Det finns speglar med inbyggd ljuskälla som belyser spegeln bakifrån, vilket ger ett estetiskt tilltalande utseende men som inte belyser ansiktet alls. Oftast är det tydligt om ljuskällan är användbar eller ej. Det finns speglar med lampor på spegelkarmen och även speglar där ljuset lyser genom själva spegeln. Om Du vill ha hjälp med att hitta en passande spegel, hör av Dig så kan vi guida dig genom den snåriga spegeldjungeln.


14996-0762-flair1250-114236-galaxy-square-insitu-1


Rätt form och storlek


När det kommer till form och storlek finns det några saker att tänka på. Runda former ger ett tilltalande utseende men oftast är de kantiga speglarna mer praktiska. Även storleken påverkar hur användbar spegeln är. Ju större spegel, desto svårare att hålla den ren och fin. Mindre speglar gör det däremot att svårare att spegla sig. Här är det bra att välja en spegel som är proportionell med badrummets storlek.


45921-202_L-Cube_04_02.tifDet låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti