Stort badrum

Stort badrum


Om du har ett stort badrum som du vill renovera så gäller det att du tänker till från start, här finns nämligen fantastiska möjligheter att skapa något unikt utan att det kostar alltför mycket. Vi ger dig en enkel guide som du kan följa när du vill renovera ditt stora badrum på ett enkelt sätt.


Mät, planera och använd din fantasi


En av de allra första sakerna du kan göra är att mäta ditt befintliga badrum så gott det går. Gör en ritning och skriv ned vart de olika sakerna är, från fönster, dörrar och lampor till dusch/badkar, toalett och handfat. Mät både längden och höjden på olika delar och börja ta bilder. Detta är information som du kommer att kunna använda dig av när du börjar med planeringen av hur ditt nya badrum ska se ut.


Innan du bestämmer dig för vad det är du vill göra, börja fundera på vad du gillar och ogillar med ditt nuvarande badrum. Fungerar förvaringsutrymmet eller behöver du mer plats? Är det för mörkt när du rakar dig eller sminkar dig framför spegeln? Finns det en yta som inte används alls? Du kan säkert komma på saker som kan bli bättre med ditt nuvarande badrum och som du nu har möjlighet att ändra på. En oanvänd del av badrummet kan förvandlas till en relaxavdelning, en bubbelpool eller varför inte en bastu?


Hitta inspiration till ditt stora badrum


En av de roligaste delarna av att renovera ett stort badrum är att bestämma det nya utseendet. Det finns otaliga bilder på badrum att bli inspirerad av och det finns även inredningstidningar att kolla igenom. Spara eller klipp ut de badrum du gillar och försök att komma på vad det är du gillar med just dessa badrum. Är det färgkombinationen? Sättet som badrummet passar in med resten av husets inredning? Den minimalistiska stilen? Om det finns en eller flera delar som du tycker om, tveka inte att kopiera idéerna rakt av men kom ihåg att just ditt badrum kan behöva en helt unik lösning baserad på just ditt hems förutsättningar.


Be om en offert


En del saker kan du göra på egen hand när det kommer till badrummet men det är oftast säkrare och skönare att lämna över ansvaret till en hantverkare. Vi på Badrumsrenoverarna har gott om erfarenhet av att förvandla drömmar till verklighet. Hör av dig, visa dina planer och be om en offert redan idag. Med vår hjälp kommer du snabbt att kunna njuta av ditt nyrenoverade badrum.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti