Konradssons Kakel i Stockholm

Konradssons Kakel. En leverantören som vi på Badrumsrenoverarna sammarbetar med. Att efter 20 års erfarenhet från Badrumsrenoveringar är Konradssons Kakel en leverantör att lita på. Det är en extra trygghet för dig vid Din nästa badrumsrenovering.


butik-stockholm-fasad


Som badrumsrenoveringsföretag ställer vi höga krav på våra leverantörer. Konradssons Kakel är en sådan leverantör av kakel och klinker som uppnår de krav vi har. De levererar också inredning till våra kunder runt om i Stockholm. De har de flesta leverantörerna av inredning i sin butik i Bromma. Det finns ca 45st badrumsmiljöer att låta sig inspireras av, vi har varit med att skapa en av miljöerna. 


modern-bathroom


Vi hjälper Dig gärna med planeringen av badrummet. 


När vi är klara med avtalet för badrumsrenoveringen och ni sedan vill ha hjälp med inköp av kakel, klinker och inredning. Då bokar vi ett möte med Proffsen hos Konradssons Kakel, de är experter på alla former av kakel och klinker. Mötet tar ca en timme och ni går igenom hela badrummet med färger och storlekar.

Efter mötet får ni en offert av oss på det kakel och klinker ni valt, självklar får ni det på inredningen också. Accepterar ni vår offert, står vi för mängderna och leveransen till badrummet. Det är också viktigt att förstå att garantin för materialet står vi för.

Skulle det av någon anledning bli fel på kaklet, står vi för bytet av det. 

Köper ni kaklet själva får ni stå för garantin, skulle kaklet behövas bytas står ni den kostnaden..


3d


Konradssons Kakel har en bra inspirationssida för Dig som letar lite själv innan det är dags för badrummet hemma. Vi på badrumsrenoverarna har en sida där du ser badrum som vi gjort, vi kallar den Galleri.

Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för Er i badrumsrenoveringen.


Tack för Ditt förtroende, att vi får vara med på Din nästa badrumsrenovering.Begär en Offert badrumsrenovering redan idag.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för dig som har bråttom.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti