Badrumsrenovering i Stockholm City / Norrmalm

Med över 25 års erfarenhet från badrumsrenoveringar är Badrumsrenoverarna ett tryggt och säkert företag att vända sig till när det är dags för en renovering. Vi levererar snabba offerter, inspiration, säkerställd kvalitet och en oberoende slutbesiktning till ditt nya badrum. Vi har utfört ett flertal badrumsrenoveringar genom åren i Stockholm City / Norrmalm. Ring oss på 08-551 545 85


Vi är badrumsspecialister och vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Stockholm City / Norrmalm. Vi kan även hjälpa dig att renovera din toalett, din tvättstuga eller om du vill bygga en bastu. Vi kan även hjälpa dig med planering av badrummet. Vill du att vi hjälper dig med kakel, klinker och inredning, så kan vi det. 

Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel och Höganäs


modern-bathroom


Du önskar att ditt nya badrum ska spegla din smak och personlighet. Det ska vara snyggt, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att lämna över till dig.

När du ska göra en badrumsrenovering bör du ta in flera offerter och jämför noga. Jämför inte bara priset utan vad du får för garantier - titta på Reco.se om företaget har flera rekommendationer - det kommer löna sig i längden.

Tycker du att det är svårt att jämföra offerter, så hjälper vi dig eller använd vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.


Hos oss kan du som kund följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning, som bara du och våra medarbetare har. När du loggar in kan du se alla fotografier från rivning till ett färdigt badrum. Det ger dig friheten att åka på semester under renoveringen och ändå ha koll på vad som händer i badrummet. Ni kommer hem till ett nytt badrum, klart för er att använda!


renovera badrum snabbt


En trygghet vid din badrumsrenovering i Stockholm City / Norrmalm | Badrumsrenoverarna


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för er, besiktningsmannen och ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Vi lämnar tryggt över en väl genomförd badrumsrenovering som vi  garanterar genom att 

slutbesiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg, första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den besiktningen utför vi själva med egenkontroll och arbetsledare. Den andra är en slutbesiktning som utförs efter att badrumsrenoveringen är färdigställd.


Vilken linje håller försäkringsbolagen i frågan om säker våtrumsrenovering, se vad IF och Länsförsäkringar tycker i sak.


Dokumentationen är mycket viktig vid en försäljning av bostaden. Frågan om hur badrummet är utfört dyker säkerligen upp, om det fackmässigt gjort osv. Ni har då bildbevis som en säkerhet för er och er köpare. Självklart får ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för er i badrumsrenoveringen.


Tack för ditt förtroende - att vi får vara med på din nästa badrumsrenovering på Norrmalm.Begär en kostnadsfri offert redan idag om du bor i Stockholm City / Norrmalm.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för dig som har bråttom.
Välj mellan 7, 10 eller 15 dagars badrum.
Alltid med samma goda kvalité på badrumsrenoveringen.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti