Badrumsbloggen

Nytt badrum på 7 dagar i Tumba

2014-10-02 | Kunder

bHösten är på antågande och regnet öser ner. Idag hälsar vi på hos paret Silver Holmberg i Tumba som har gjort 2 badrumsrenoveringar med Badrumsrenoverarna.

Vi kände på en gång att det lilla extra vi fick betala för att få en snabbare badrumsrenovering var minimal”, berättar Christer när vi slår oss ner vid köksbordet i villan i Tumba.
”Det var helt klart värt det och det var inga stora pengar i det stora hela”, fortsätter han.

Här kan Du läsa mer om Silver Holmbergs badrumsrenovering.


Badrumsrenovering och ny gästtoalett

2014-09-18 | Kunder
6a


Ulla och Kjells badrumsrenovering blev lite mer omfattande än vad de initialt tänkt sig. De renoverade sitt badrum på övervåningen, byggde en ny gästtoalett på undervåningen och fick göra ett stambyte. Här kan Du läsa om deras renovering! 


Nytt badrum på 6 dagar

2014-11-05 | Kunder

5

Yvonne och Håkan bestämde sig för att göra ett Nytt badrum på 7 dagar.
Här kan du läsa om hur Yvonne och Håkan fick ett nytt badrum på 6 dagar.


Badrumsrenovering i Trosa

2013-01-24 | Kunder

badrumtrosalitenDet är så roligt med nöjda kunder. Vi har utfört en total badrumsrenovering hos Birgitta och Leif i Trosa och vi har härmed nöjet att låta Er ta del av hur Birgitta upplevde badrumsrenoveringen.

Det är viktigt att ta del av referenser och det är viktigt att vara medveten om vad man skall titta på när man tar in offerter från olika företag.


Badrumsrenovering i Brandbergen

2012-10-30 | Kunder
istvanmolnarreferensI förra veckan hälsade jag och min kollega Ken på hos Istvan Molnar i Brandbergen som precis har fått sitt badrum renoverat.

Jag länkar er genast vidare för att Ni skall kunna läsa om hur Istvans badrumsrenovering gick till. Trevlig läsning!

/Catharina

Badrumsrenovering i Järna

2013-01-24 | Kunder
monicaJag anlitade Badrumsrenoverarna efter att ha sökt på offertförfrågan på nätet. Jag var inne på deras hemsida som var snygg, informativ och de gav ett seriöst intryck.

Jag skulle, efter många om och men, helrenovera två badrum vilket ju är ett stor projekt och det kändes viktigt för mig med en överenskommelse där jag kunde känna mig trygg och ha kontroll över kostnaderna från början.

Jag gillade upplägget från start. Först ett byggmöte där vi gick igenom vad jag ville ha gjort, därefter fick jag en offert som vi tillsammans gick igenom noggrant och sen var det bara att köra!

Jag är jättenöjd med både resultatet och med samarbetet med byggledaren Fredrik och alla de hantverkare som har varit på plats. Vi har hela tiden haft en bra dialog. Fredrik har varit lätt att få tag på och otroligt tillmötesgående. Allt har flytit på enligt överenskommelse och tidsplanen har hållts.

Badrummen blev verkligen jättesnygga! Det känns lyxigt varje gång jag går in där!

Jag har redan rekommenderat Badrumsrenoverarna till en arbetskamrat och jag skulle inte tveka att anlita dem igen!

Monica Hjelm, Järna

monicasbadrummonicasbadrumdetaljmonicasbadrumhanddukstorkmonicasbadrum2
Det här badrummet hade våtrumsmattor och våtrumstapeter innan och var från 80-talet. Nu är det nytt och fräscht i ljusa härliga färger med medelhavskänsla. Monica valde sitt kakel via Kondradssons och har jobbat med pelare och mosaikkontraster.
monicabadrum2monicabadrumdusch
monicabadrummosaikmonicabadrum
Det här duschrummet var också från 80-talet och hade varit urrivet och oanvändbart under en längre period. Nu är det ett snyggt badrum med kakel och mosaik i en snygg kombination med en maskulin touch. Notera det snygga duschhuvudet där mosaiken speglas snyggt. 
monicabadrumdetalj 

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti