Renovering av toalett

Går du i tankarna att göra om din toalett! Vi är experter på toalettrenoveringar och hjälper dig gärna med idéer och inspirationer.Toaletten är på många sätt det viktigaste rummet i hemmet, därför är det viktigt att du har en toalett som du trivs med. Vi på badrumsrenoverarna är experter på toalettrenoveringar i Stockholm och omnejd. Med vår hjälp kan du få en toalett som du älskar. Vi kan både hjälpa till med detaljerna, exempelvis genom att hjälpa dig välja och installera själva toaletten, och även med att renovera resten av badrummet. Toaletten är trots allt bara en liten del av en större helhet.


Det finns många alternativ att välja mellan när det kommer till toaletter. Ska du välja en stående eller en vägghängd toalett? Vad skiljer dessa åt? Du som letar efter något mer unikt bör överväga en förhöjd toalett, något som verkligen ger rummet en säregen stil. Oavsett vad du har för önskemål och idéer står vi på Badrumsrenoverarna redo att hjälpa dig att förverkliga din vision.


Om vi bara ser till själva toaletten så finns det många lösningar idag. Titta på våra inspirationsbilder för att hitta något som du tror skulle passa just ditt hem. Naturligtvis behöver du inte begränsa dig till de bilder som finns här på vår hemsida, det finns många bloggar och sidor på nätet som kan ge dig inspiration. Spara bilderna och visa de sedan till oss för att vi ska kunna få en bättre känsla för vad du vill ha. Du kan även låta oss ge dig ett eller flera förslag på passande lösningar.


1930.wc_2155090000Kemporiowc
21180900002k


Vi kan förvandla din toalett till något fantastiskt


En toalett är mer än bara själva porslinet, även om dessa naturligtvis är viktiga. Vi på Badrumsrenoverarna kan montera och installera snygga WC-stolar och även utföra andra tjänster som förskönar din toalett. Många av våra kunder låter oss även tapetsera väggarna och lägga nytt klinkergolv för att nämna några av våra tjänster. Vi kan även sätta träpaneler på väggarna. Dessa kan du måla med fina färger för att ge din toalett ett trivsamt yttre. Kom till oss med alla dina planer och önskemål så kan vi berätta hur vi kan lösa det åt dig. Med över 25 års erfarenhet av badrumsrenoveringar i Stockholm kan du lita på att våra renoveringar håller hög kvalitet.


Vi säkerställer alltid att våra renoveringar håller högsta möjliga kvalitet, från planering till utförande. Det innebär att vi har omfattande egenkontroller och besiktningar samt dokumenterar vårt arbete med bilder. Det ligger trots allt både i vårt och i våra kunders intresse att arbetet utförs på bästa möjliga sätt. Oavsett om vi ska renovera en toalett eller ett stort badrum så omfattas renoveringen av vår trygghetsgaranti. Vi kan även hjälpa dig att få kontakt med en auktoriserad besiktningsman om ni vill utföra en besiktning genom en objektiv tredjepart.


Gör det lätt för dig själv. Ta kontakt med oss om du vill renovera en toalett i Stockholm eller i närliggande område. Vi finns även i Södermanland, redo att hjälpa till med alla typer av badrumsrenoveringar. Det är alltid en bra idé att fixa till ett badrum eller en toalett. När renoveringen väl är färdig får du inte bara njuta av ditt nya och fräscha rum, du kommer även att glädja dig åt den eventuella värdeökningen om du någonsin funderar på att sälja din fastighet. Gör som tusentals andra före dig och hör av dig till oss när du vill renovera din toalett eller ditt badrum. Vi står redo att ge dig en kostnadsfri offert och kan även besöka ditt hem för att analysera rummet och svara på dina frågor. Titta gärna på våra referenser för att se våra tidigare arbeten. Tveka inte att höra av dig om du är intresserad av våra tjänster.


Vi ser fram emot att hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss. 

08-551 545 85Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti