Badrumsrenovering i Västerljung

Med över 25 års erfarenhet från badrumsrenoveringar är Badrumsrenoverarna ett tryggt och säkert företag att vända sig till när det är dags för en renovering. Vi levererar inspiration, snabba offerter, säkerställd kvalitet och en oberoende slutbesiktning till ditt nya badrum. Vi har utfört ett flertal badrumsrenoveringar genom åren i Västerljung. Ring oss på 08-551 545 85


Vi är badrumsspecialister som utför alla typer av badrumsrenoveringar i Västerljung. Vi kan även hjälpa dig att renovera din tvättstuga, din toalett eller om du vill bygga en bastu. Vi hjälper dig gärna med planering av badrummet eller om du vill ha hjälp med kakel, klinker och inredning, så gör vi det. 

Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel, Norfloor och Höganäs


modern-bathroom


Du har en önskan att ditt nya badrum ska återspegla din smak och personlighet. Det ska vara tilltalande, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till dig.

När du ska göra en badrumsrenovering, ta in flera offerter och jämför noga - inte bara priset utan vad du får för garantier. Titta gärna på Reco.se om företaget har flera rekommendationer, det lönar sig i längden.

Tycker du att det är svårt att jämföra offerter så hjälper vi dig eller använd vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.


Hos oss kan du som kund följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning, som bara du och våra medarbetare har. När du loggar in kan du se alla fotografier från rivning till ett färdigt badrum. Du kan därför resa iväg, följa med i förändringen i badrummet, och komma hem till ett helt nytt badrum!


renovera badrum snabbt


En trygghet vid din badrumsrenovering i Västerljung | Badrumsrenoverarna


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för er, besiktningsmannen och ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Vi är trygga i att lämna över en väl genomförd badrumsrenovering vilket vi garanterar genom att 

slutbesiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg: första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den besiktningen utför vi själva med egenkontroll och arbetsledare. Den andra är en slutbesiktning som utförs efter att badrumsrenoveringen är färdigställd.


Vilken linje håller försäkringsbolagen i frågan om säker våtrumsrenovering, se vad IF och Länsförsäkringar tycker i sak.


Dokumentationen är mycket bra vid en försäljning av bostaden. Frågan dyker säkerligen upp - om hur badrummet är utfört, är det fackmässigt gjort osv. Ni har då bildbevis som en säkerhet för er och er köpare. Självklart får ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för er i badrumsrenoveringen.


Tack för ditt förtroende - att vi får vara med på din nästa badrumsrenovering i Västerljung.Begär en kostnadsfri offert redan idag om du bor i Västerljung.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för dig som har bråttom.
Välj mellan 7, 10 eller 15 dagars badrum.
Alltid med samma goda kvalité på badrumsrenoveringen.Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti