Våra Referenser

Badrumsrenovering på 7 dagar i Södertälje

Badrumsrenovering på 7 dagar i Södertälje

354999

Vi får ett varmt mottagande av Pierre och Oksana Johansson när vi besöker dem i deras trevliga radhus i Södertälje.

Paret valde att göra en badrumsrenovering på 7 dagar då de byggde om och slog ut väggen mellan 2 små toaletter, varav det ena hade en dusch, och var således i stort behov av en snabb renovering.

Jag blir genast nyfiken på hur de löste sina toalettbestyr under dessa 7 dagar.

- ”Inga problem alls, berättar Pierre. Vi fick en temporär toalett installerad i garaget under den här tiden. Skogstoan – otroligt smidig och helt luktfri. Det fungerade jättebra.”

Det är svårt att föreställa sig att badrummet blivit färdigt på 7 dagar när jag tittar på bilderna som togs innan renoveringen. Hur hinner man genomföra en sådan här pass omfattande badrumsrenovering på en vecka?

-"Hantverkarna var superduktiga! De var noggranna och snabba. Den här renoveringen har gått hur bra som helst. Vi har fått daglig information från hantverkarna om vad som skulle ske och hur det skulle utföras. Visst har det blivit långa dagar, säger Pierre, men vi har verkligen bara upplevt detta som positivt. ”

Paret har varit hemma hela tiden under renoveringen då Pierre är sjukskriven och Oksana arbetar hemma som författare och de har inte upplevt renoveringen som påfrestande över huvud taget.


-”Killarna har verkligen hållit snyggt efter sig, berättar Oksana. Vi trodde att det skulle vara mera damm och stök, men vi märkte knappt av det. Det här har verkligen varit en perfekt renovering."

Badrummet som har fått en helt ny look i grått och vitt ger ett smakfullt intryck. Toaletten har fått en helt ny placering och är nu vägghängd. Det fina med en vägghängd toalett är att det blir lätt att hålla rent under och att man får en fin hylla där dekorativa ting kan placeras. Allt material har paret själva köpt in.
-”Kakel och klinker köpte vi på K-rauta, säger Pierre. Badkaret kommer från Noro, spegelvägg samt kommod är från Svedbergs och toaletten är en Gustavsberg."

Oksana berättar att Pierre bestämde och planerade för hur badrummet skulle se ut och han får gott betyg. Badrummet är smakfullt och det känns som att det är ett ställe för avkoppling speciellt när man ser det generösa bubbelbadkaret. Badkaret döljs snyggt bakom en halv glasbetongvägg.

-”En annan sak som vi upplevde väldigt positivt var den kavlitetskontroll som utfördes dagen efter avslutad renovering, säger Oksana. Det blir seriöst och vi känner en väldig tillit för Badrumsrenoverarna. Fakturan stämde med offerten. Det enda som hände vara att rörmokaren installerade en annan toalett än den vi köpte. Men – det var till vår fördel för den toaletten han hade med sig var bättre än den vi köpt. Win, win! Vi rekommenderar Badrumsrenoverarna varmt!"

Vi tackar Pierre och Oksana för fina ord och gott kaffe och önskar dem härligt tid i sitt nya fina badrum.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti