Våra Referenser

Bastu

Vi har över 25 års erfarenhet av renovering av bastu

En bastu kan se ut på många sätt, även om vissa delar naturligtvis alltid måste vara inkluderade. Det innebär att du har goda möjligheter att bygga en bastu precis som du vill ha den. Vi använder oss av Tylö som bastuleverantör, en världsledande tillverkare av bastuprodukter.

22

Kostnadsfritt hembesök för planering av bastu

Genom att börja med att boka in ett kostnadsfritt hembesök kan vi se vilka förutsättningar som finns för att bygga en bastu och tillsammans planerar vi din drömbastu. Detta ger oss även möjlighet att ta fram en mer exakt offert. Vi bygger bastun utefter dina önskemål och bastun blir helt skräddarsydd och måttanpassad för ditt hem.


✓ Visste du att en professionell platsbyggnation är kostnadsmässigt jämförbart med ett monteringsfärdigt basturum?

24

Bra att känna till angående bastubygge och installation

Bastuns utseende påverkas inte bara av själva placeringen och designen. Något som är minst lika viktigt är valet av träpaneler. Det finns mängder av träslag att välja mellan, bland annat asp, ceder, gran och al. Dessa kan ges olika behandlingar, vilket i sin tur också påverkar utseendet och bastuns känsla. Dessutom kan de ha olika former och finnas i olika modeller. Om du vill att din bastu ska se ut på ett speciellt sätt kan du alltid höra av dig till oss med en eller flera bilder så kan vi hjälpa till.

26

Relaxavdelning i anslutning till bastun?

En bastu är på många sätt ett unikt rum som både ska klara av höga temperaturer, hög eller låg luftfuktighet och oftast flera blöta personer som ska kunna sitta bekvämt. Detta ställer höga krav både på planeringen och även placeringen av de olika bastudelarna. De flesta väljer att bygga en bastu i anslutning till badrummet, vilket är en bra idé. Man kan även skapa en relaxavdelning i samband med bastubygget, där du kan eftersvettas och återhämta dig efter en härlig bastustund.

29
Kontakta oss

Välkommen till Badrumsrenoverarna - vi renoverar tryggt!

Kontakta oss på 08 - 551 545 85

Kontakta Jerry direkt:
80 - 551 545 81

Beställ offert

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti