Våra Referenser

Referenser

Referenser på badrum

Vi har samlat referenser från utvalda badrumsprojekt som vi har genomfört. Ta del av bilder och detaljerade beskrivningar av varje renovering genom att klicka på projekten för mer information.

För att läsa vad våra kunder tycker om oss och våra medarbetare, besök våra recensioner på reco.se där vi har över 70 omdömen.

Bilderna ni ser är autentiska och har inte retuscherats. Det är tagna av hantverkarna.

Ett urval med badrum där vi fått förtroendet att genomföra dem.

Stockholm | Vindsvåning

Stockholm | Vindsvåning

Ämne: Badrum i en vindsvåningen

Renovering klar: Ja

Projekttid: 25 dagar

För en badrumsrenovering i en vindsvåning i Stockholm är det viktigt att ta hänsyn till specifika utmaningar och möjligheter som kan uppstå med den unika miljön. När det gäller renoveringar i vindsvåningar är det vanligt att behöva arbeta med begränsade ytor, lutande tak och specifika byggnadsmaterial.
För att säkerställa en framgångsrik badrumsrenovering i en vindsvåning i Stockholm är det avgörande att anlita erfarna entreprenörer som har expertis inom att hantera sådana projekt. Genom att samarbeta med badrumsrenoverare som har tidigare erfarenhet av att renovera badrum i vindsvåningar kan man öka chanserna för att projektet blir genomfört på ett effektivt och professionellt sätt.
Att planera noggrant och överväga alla tekniska och arkitektoniska aspekter för renoveringen är viktigt för att säkerställa ett optimerat och funktionellt badrum i vindsvåningen. Genom att kommunicera tydligt med entreprenörerna och diskutera specifika behov och önskemål för renoveringen kan man skapa en badrumsdesign som passar perfekt för vindsvåningsmiljön i Stockholm.

Södermalm | Östgötagatan

Södermalm | Östgötagatan

Ämne: Badrumsrenovering på Södermalm(söder)

Renovering klar: Ja.

Projekttid: Nytt badrum på 7-dagar

Stockholms snabbaste badrumsrenovering på Södermalm.
Läs kundens recension på reco.se/badrumsrenoverarna. Kakel hämtades hos Sekelskifte på Östermalm och levererades till Södermalm. Renoveringen blev akut efter att klinkern runt golvbrunnen började släppa, vilket ledde till risk för vattenskada. Vi kallades in som experter på vattenskador och löste problemet som vi alltid gör. Nu är badrummet snyggt och säkert för vidare användning med dusch och annat som görs i badrummet. De gula väggarna är försedda med tätskikt från LIP, foliesystem 27.

Vår snabba respons och expertis i vattenskador gjorde skillnaden. Vi prioriterar alltid säkerhet och kvalitet i vårt arbete för att säkerställa att ditt badrum är både vackert och funktionellt. Med vår erfarenhet och noggrannhet levererar vi badrumsrenoveringar av högsta standard.

Stockholm | Handikappanpassning

Stockholm | Handikappanpassning

Ämne: Anpassning för rörelsehindrad

Renovering klar: Ja

Projekttid: 840 minuter

Insteget till badrummet var ca 200mm. För en person med nedsatt rörelseförmåga är det nästa omöjligt att komma in och uträtta det som skall. Golvet revs och konstruktionen medgav en förändring i avloppet som gjorde att golvet kunde sänkas till 50mm. Tyvärr är det inte alltid som det går. Nisch där hyllor ska monteras byggdes och en bidéfunktion skapades vid toaletten. Kromrören drogs i taket för att underlätta placeringen av tvättmaskinen.

Södertälje | Brunnsäng

Södertälje | Brunnsäng

Ämne: Badrumsrenovering i Södertälje

Renovering klar: År 2024

Projekttid: 5 veckor

Renoveringen av badrummet blev aktuellt när kunden upptäckte kakel som släppt på betongväggen, övriga väggar var intakta. Felet kom i dager när ångbastun kastades ut. Vi kom i kontakt med varandra via reco.se där de hade läst om oss och hur proffsiga vi är. Gunnar som var ansvarig för badrumsrenoveringen är nöjd och är också glad att jobba i Södertälje.

Spånga | Trägolvs känsla

Spånga | Trägolvs känsla

Ämne: Trägolvs känsla i Spånga

Renovering klar: Ja

Projekttid: Inom kontraktstiden

Nytt badrum på Vitklövervägen i Spånga. Badrummet hade gjort sitt och behövde en renovering. Golvbrunnen flyttades till motsatta kortvägg och skapade en härlig duschhörna med svart blandare. Toalettstolen fick sin nya placering vid fönstret. Enkla förändringar som påverkar den stora helheten på ett bra sätt utan att det kostar en förmögenhet.

Tyresö | Dusch och tvättstuga

Tyresö | Dusch och tvättstuga

Ämne: Badrum och Tvättstuga

Renovering klar: Ja

Projekttid: Inom kontraktstiden

Renovering av badrum och tvättstuga i Tyresö
I maj avslutade vi en omfattande renovering av ett badrum och en tvättstuga i Tyresö. Projektet syftade till att förvandla dessa utrymmen till moderna och funktionella områden som möter husägarens behov och estetiska preferenser.

Badrum:
Det gamla badrummet fick en total makeover. Ljusa väggkakel och mörka klinkergolv skapade en fräsch och elegant atmosfär. Vi installerade en rymlig duschkabin med glasväggar och en stilren kommod med integrerat handfat och gott om förvaringsutrymme.

Tvättstuga:
Tvättstugan förvandlades till en effektiv och attraktiv arbetsplats. Nya arbetsbänkar och skåp förbättrade förvaringen och arbetsytorna, medan nya, energieffektiva vitvaror integrerades sömlöst i inredningen.

Genom hela projektet arbetade vi nära kunden för att säkerställa att deras vision och behov möttes till fullo. Vi använde högkvalitativa material för att garantera hållbarhet och estetik. Slutresultatet är ett badrum och en tvättstuga som är både vackra och funktionella.

Strängnäs | Åkers Styckebruk

Strängnäs | Åkers Styckebruk

Ämne: Badrum i Åkers Styckebruk

Renovering klar: År 2024

Projekttid: 6 veckor

Det är så kul att få vara med från början till slut. Badrummet var sunkigt med plastmatta. Något som vi är allergiska emot i branschen. Efter att kunden valt kakel, klinker och inredningen startade renoveringen efter helgerna. Teamet startade med rivningen och fortsatte till det var dax för plattsättaren att börja med kaklet. Allt blev grymt fint och väldigt passande. Kopparfärgade kranar och slukrits.
Vi på Badrumsrenoverarna är glada!

Sundbyberg | Klinker 30x60

Sundbyberg | Klinker 30x60

Ämne: Sättning av granitkeramik 30x60 och 60x60

Renovering klar: Ja

Projekttid: Badrum på 9-dagar

Storformat på plattor är inte en trend, de är här för att stanna. Fördelen är många och använder man en vägg nära golvbrunn blir resultatet jättefint. 60x60 på golvet är inga problem. På detta projekt valdes 30x60 på vägg och 60x60 på golvet. Badrummet erbjöd en fördelaktig indelning för sättningen som resulterade i en glad plattsättare.

Skogås | Nisch

Skogås | Nisch

Ämne: Nisch i badrum

Renovering klar: Ja

Projekttid: Efter utsatt tid

Teamet i Skogås utför det man kan förvänt sig av dem - yrkesskicklighet. Kul med nischen i duschen, hyllorna blir en bra förvaring för schampoflaskor och annat. Den snygga duschdörren i svart gör sig bra i duschhörnan som kunden designat. Växten får en fin plats under fönstret och bidrar till koldioxid minskning.

Sollentuna | Andra badrummet

Sollentuna | Andra badrummet

Ämne: Andra badrummet åt kund

Renovering klar: Ja

Projekttid: 5 veckor

Före- och efterbilder från badrumsrenovering i Sollentuna. Vi förstår varför kunderna vill göra om badrummet när de flyttar in, 90-talet är inte dagens design. 30x60 plattor är det som gäller i många fall, något mer arbete krävs för att få resultatet perfekt. Här visar vi hur badrummet ser ut före renoveringen och efter. Alltid lika kul att bygga badrum!
Vi tack för förtroendet att göra två badrum åt er.

Stockholm | Jungfrugatan

Stockholm | Jungfrugatan

Ämne: Plattsättning med Kolmårdsmarmor

Renovering klar: År 2023

Projekttid: 5 veckor

Badrumsrenovering i Stockholm. Marmor ger alltid en harmonisk känsla och inbyggnaden av badkaret ger en lyxig spa känsla.

Lidingö | Finedalsvägen

Lidingö | Finedalsvägen

Ämne: Gästbadrum på Lidingö

Renovering klar: År 2022

Projekttid: 5 veckor

Gästbadrum där kakel och klinker gjort sitt. Nytt stilrent badrum för gästerna att besöka.

Kungsholmen | Scheelegatan

Kungsholmen | Scheelegatan

Ämne: Badrum med bastu i Stockholm

Renovering klar: År 2023

Projekttid: Sju veckor

Grymt att få vara med i projektet som blev unikt. Ingången flyttades till nuvarande plats och skapade access från sovrums delarna. Kaklets gröna färg ger harmoni vid duschen. Nischen ger bra förvaring och är anpassad till duschens bredd.

Västerhaninge | Gränsvägen

Västerhaninge | Gränsvägen

Ämne: Badrumsrenovering Västerhaninge

Renovering klar: År 2022

Projekttid: Fem veckor

Badrummet som inte följt branschreglerna vid byggnation. Här ser vi hur viktigt det är med regler och att de efterföljs.
Vattensäker lucka installerades vid slits som blev en bra hylla.

Vällingby | Lyckselevägen

Vällingby | Lyckselevägen

Ämne: Grönt kakel

Renovering klar: År 2022

Projekttid: 5 veckor

Tror att huset är ritat på 40 eller 50-talet. Kunden önskade den stilen vid planeringen. Vi gjorde allt från rivning till färdigt. Badrumsbesiktningar utförde en trestegs besiktning. Alltid bra med besiktningar när tätskikt är inblandat.

Södermalm | Zinkensdamm

Södermalm | Zinkensdamm

Ämne: Våga tänka utanför ramarna

Renovering klar: ÅR 2022

Projekttid: Några veckor

Kunden vill montera karosseripanel på den runda väggen som är mot trapphuset. Ett lyckat projekt vid Zinkensdam i Stockholm. Kunden ringde året efter och berömde Kristoffer för han väl utförda arbete med badrummet.

Södertälje | Pershagen

Södertälje | Pershagen

Ämne: Renovering av Tvättstuga.

Renovering klar: År 2022

Projekttid: 5 veckor

Rivning ner till murade väggar. Uppbyggnad till en lyxig tvättstuga med bra planering. Tork hängarna är perfekta för tvätt som ska torka. Grymt!

Stockholm | Gröndal

Stockholm | Gröndal

Ämne: Nytt badrum i Gröndal.

Renovering klar: År 2022

Projekttid: 5 veckor

Renovering av badrum med tvättmaskin integrerad i kommoden och en bänkskiva som är specialbeställd.
Toalett, handfat, tvättmaskin och dusch i fil. Bra planering av kund.

Tyresö | Sidvallsvägen

Tyresö | Sidvallsvägen

Ämne: Badrumsrenovering Tyresö

Renovering klar: År 2022

Projekttid: 25 arbetsdagar

Kristoffer hos oss var den ansvarige på plats. Kunden jätte nöjd med honom och utförandet.

Ekerö | Bubbelbadkar

Ekerö | Bubbelbadkar

Ämne: Lyx med bubbelbadkar

Renovering klar: Ja

Projekttid: Enligt kontrakt

Renovering på plan två blev ett badrum där familjen kommer att njuta av bubbel och bad. Vita kakelplattor fungerar alltid, resterande med handdukar och övrigt sätter den sista stämpeln. Tyvärr får vi aldrig vara med då.

Södertälje | Badrum & bastu

Södertälje | Badrum & bastu

Ämne: Badrum & Bastu

Renovering klar: År 2023

Projekttid: 5 veckor

Stort projekt som berörde en del av källaren där betongväggen fick rivas. Montering av stålbalk som växlade av golvet ovanför. När det var klart började byggnationen av bastu och badrum växa fram till det som bilderna visar.
Vi är mycket nöjda och stolta över förtroendet.

Trosa | Inbyggt badkar

Trosa | Inbyggt badkar

Ämne: Roligt projekt i Trosa

Renovering klar: År 2021

Projekttid: 5 veckor enligt tidsplanen

Nischen har belysning och en spegel/glas i bakkanten. Inbyggnad av badkar blir alltid bra. Förvaring på kanterna gör det alltid lätt att hålla iordning på schampoflaskorna eller skumpa glaset.

Södertälje | Rivning till färdigt

Södertälje | Rivning till färdigt

Ämne: Bildserie från start till klar i Södertälje

Renovering klar: År 2023

Projekttid: 5 veckor

Lösningen med alla funktioner blev väldigt bra. Gubbarna jobbade bra och löste allt med bravur.

Värmdö | Rosavägen

Värmdö | Rosavägen

Ämne: Badrumsrenovering på Värmdö

Renovering klar: År 2021

Projekttid: Några veckor

Trevligt med färger som fungerar harmoniskt med varandra. Ett vackert badrum.

Rönninge | Fondvägg

Rönninge | Fondvägg

Ämne: Rönninge

Renovering klar: 2016

Projekttid: 7 dagar

Ett förslag för de som älskar klassisk och sofistikerad elegans. En kombination av endast två färger som skapar en extremt raffinerad interiör. Subtil glans av chokladbrun mosaik på hela golvet och på bänken gör badrummet ljusare och lite lättsamt. Trähyllorna och toalettsitsen harmonierar med den brunfärgade mosaiken. Väggarna är täckta med rektangulärt kakel i klassiskt vitt. En stor handdukstork i form av en stege s om inte bara används för att hänga handdukar utan också frigör lite utrymme.

Badrumsrenovering Täby

Badrumsrenovering Täby

Ämne: Täby

Renovering klar: 2021

Projekttid: 7 dagar

Vi hade totalentreprenaden på detta projekt, från rivning till färdigt badrum.
När vi först tittade på detta badrum möttes vi av en oroväckande spricka rakt genom klinkern som sträckte sig från vägg till vägg! Dessutom var golvet mycket försvagat så vi åtgärdade detta genom att förstärka golvreglarna i torpargrunden. Golvet i badrummet är 4,5 kvm och väggarna mäter totalt 22 kvm. Vi utförde allting i detta badrum, vi rev, åtgärdade felen och renoverade. Båda besiktningarna i detta badrum blev godkända direkt.

Badrumsrenovering Tullinge

Badrumsrenovering Tullinge

Ämne: Tullinge

Renovering klar: 2017

Projekttid: 7 dagar

Vi har helrenoverat ett litet badrum på 3,8 kvm i Tullinge.
I detta lilla badrum har vi rivit ut allt det gamla och monterat in nya plywoodskivor för att stabilisera konstruktionen, därefter har vi monterat gipsskivor som vi har tätskiktat med LIP foliesystem 27. Golvbrunnen är bytt, el-värmegolv monterats och fallspacklingen gjordes efter det. Vi har haft en totalentreprenad inklusive elektriker och rörarbeten.

Badrumsrenovering Hägersten

Badrumsrenovering Hägersten

Ämne: Hägersten

Renovering klar: 2016

Projekttid: 7 dagar

Detta fina badrum i Hägersten renoverade vi med start i maj 2017. Vi utförde denna renovering som en totalentreprenad. Golvytan är 5,5 kvm och väggarna är 23 kvm. Vi upptäckte under rivningen att det gamla avloppet låg i bakfall, så kunden informerades om detta och vi åtgärdade problemet. Kunden blev väldigt nöjd med sitt nya badrum och gav oss en fin rekommendation på Reco.se. Båda besiktningarna av detta badrum gick mycket bra och inga fel finns. Vi tycker extra mycket om de snygga detaljerna på väggarna i duschen.

Badrumsrenovering Lidingö

Badrumsrenovering Lidingö

Ämne: Lidingö

Renovering klar: 2016

Projekttid: 7 dagar

Två små toaletter varav den ena med dusch slogs ihop och paret fick ett stort badrum med plats för bubbelbadkar. Kakel och klinkers är inhandlade på K-rauta och badrumsinredningen kommer från Noro, Svedbergs och Gustavsberg. Eftersom familjen i och med detta stora ingrepp skulle vara utan våtrum och toalett så bestämde de sig utan att tveka för en badrumsrenovering på 7 dagar.

Badrumsrenovering Täby

Badrumsrenovering Täby

Ämne: Täby

Renovering klar: 2016

Projekttid: 7 dagar

Vi hade totalentreprenaden på detta projekt, från rivning till färdigt badrum.
När vi först tittade på detta badrum möttes vi av en oroväckande spricka rakt genom klinkern som sträckte sig från vägg till vägg! Dessutom var golvet mycket försvagat så vi åtgärdade detta genom att förstärka golvreglarna i torpargrunden. Golvet i badrummet är 4,5 kvm och väggarna mäter totalt 22 kvm. Vi utförde allting i detta badrum, vi rev, åtgärdade felen och renoverade. Båda besiktningarna i detta badrum blev godkända direkt.

Badrumsrenovering Huddinge

Badrumsrenovering Huddinge

Ämne: Huddinge

Renovering klar: 2016

Projekttid: 7 dagar

Totalrenovering av badrum. Stilrent i grått, vitt och svart med en härlig takdusch och fin duschhörna. Grattis till ett mycket snyggt badrum!

Våra kunder berättar

Här kan Du läsa om några av våra kunders badrumsrenoveringar och om hur de tycker att det har fungerat att använda oss som badrumsspecialist.

Badrumsrenovering på 7 dagar i Södertälje

Läs mer

Annika Silver och Christer Silver Holmberg i Tumba fick sitt badrum renoverat på 7 dagar.

Läs mer

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti

Den här webbplatsen använder cookiesför statistik och användarupplevelse.

Badrumsrenoverarna använder cookies för att förbättra din användarupplevelse, för att ge underlag till förbättring och vidareutveckling av hemsidan samt för att kunna rikta mer relevanta erbjudanden till dig.

Läs gärna vår personuppgiftspolicy. Om du samtycker till vår användning, välj Tillåt alla. Om du vill ändra ditt val i efterhand hittar du den möjligheten i botten på sidan.

Cookies