Referenser

Här kan Du läsa om några av våra kunders badrumsrenoveringar och om hur de tycker att det har fungerat att använda oss som badrumsspecialist.Förutom våra kära kunder nedan finner Du många fler rekommendationer på Reco.se

Vi eftersträvar 100% kundnöjdhet.


micaelaoddfellow
Micaela i Skärholmen renoverade ett badrum hösten 2016 med Badrumsrenoverarna. Nu är det dags att börja med renovering av badrum nummer två.

Läs mer här!

referenssilver
Annika Silver och Christer Silver Holmberg  i Tumba fick sitt badrum renoverat på 7 dagar.

Läs mer här!
7a
Ulla och Kjells badrumsrenovering blev lite mer omfattande än vad de initialt tänkt sig. De renoverade sitt badrum på övervåningen, byggde en ny gästtoalett på undervåningen och fick stambyta.

Läs mer här!5
Yvonne och Håkan i Södertälje bestämde sig för att göra en snabb badrumsrenovering och fick sitt badrum renoverat på 6 dagar.

Läs mer här!badrumsrenovering på 7 dagarPierre och Oksana Johansson i Södertälje fick ett nytt fint badrum på 7 dagar. En vägg revs mellan 2 toaletter varav den ena hade dusch och på så vis fick familjen ett större badrum och kunde installera ett bubbelbadkar.

Läs mer här och se före och efter bilder!Vägghängd wc Badrumsrenovering TrosaMargareta och Kenth Hammarlund renoverade sitt badrum som ursprungligen var från sent 80-tal. Det hade uppstått en läcka vid brunnen så badrummet var i behov av en renovering. Tidigare var toalettstolen golvplacerad, men nu har paret en snygg vägghängd WC.

Läs mer här och se före och efter bilder!


badrumtrosalitenBirgitta och Leif i Trosa renoverade sitt badrum på ca 4 m2. Badrumsrenoverarna gjorde hela badrummet och var även med när paret valde kakel på Noorfloor. Den befintliga duschen ersattes av ett duschbadkar med bubbelfunktion.

Här kan Ni läsa om hur Birgitta upplever sin badrumsrenovering.


referensinstvanmolnarIstvan Molnar i Brandbergen har renoverat sitt badrum som är ett mindre badrum om 3,5 m2. Han valde att ta bort det gamla badkaret och får nu plats med en tvättmaskin istället.

Läs om Istvans badrumsrenovering här.


monicahjelm1Moncia gjorde om två badrum i sin villa.
Vi har gjort ett "hemma-hos-reportage" hos Monica och här kan Du läsa om hur det gick till när vi renoverade hennes badrum.

Badrumsrenovering hos Monica

Här kan Du ta del av Monicas egna ord


graf6Åke & Nike renoverade sitt badrum fyra veckor innan beräknad förlossning med barn nummer två.

Läs om familjen Grafs badrumsrenoveringDet låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti