Våra Referenser

Plattsättare

Professionella plattsättare

Plattsättning är en vital del av en våtrumsrenovering, oavsett om det gäller badrummet, tvättstugan eller något annat rum i hemmet där du vill ha fina plattor. Vi på Badrumsrenoverarna har över 25 års erfarenhet av plattsättning, vilket innebär att vi kan utföra dessa tjänster på ett snabbt och mycket tillförlitligt sätt.

platyt4

Kakel & klinker

Badrummet, toaletten, tvättstugan, köket eller bastun - vi sätter in kakel och klinker i vilket rum som helst. Genom att samarbeta med Konradssons kakel och Höganäs har vi bra inköpskanaler som du som kund kan utnyttja. Vi hjälper gärna till både med planeringen och även med att köpa in klinker och kakel samt andra produkter som ska användas för inredningen.

Det finns många saker som påverkar hur ett kök eller ett badrum upplevs. Just kakel och klinkers har visat sig vara oerhört viktiga delar. Det finns många bra inredningstidningar, bloggar och sidor på nätet som du kan titta på för att få inspiration. Vi har även en egen inspirationssida som du kan kika på. Samla gärna flera bilder som du sedan kan visa oss för att vi ska förstå exakt vad du önskar.

platt2

Fotodokumentation vid plattsättning

Våra hantverkare dokumenterar arbetet regelbundet. Du har möjlighet att se alla foton och följa och se hur arbetet fortskrider, oavsett vart du befinner dig. Fotodokumentationen är även en del av vår egenkontroll. Denna egenkontroll underlättar för dig, besiktningsmannen och eventuellt försäkringsbolaget för att säkerställa att arbetet utförts på rätt sätt. Dokumentationen är även mycket bra att ha vid en bostadsförsäljning eftersom den kan visa spekulanterna att renoveringen utförts korrekt och fackmässigt. Naturligtvis ser vi även till att arbetet besiktigas av certifierade besiktningsmän, både när tätskiktet är på plats och även när det är dags för slutbesiktningen.

✓Fotodokumentation
✓Besiktning av certifierade besiktningsmän

platt1

Jämför oss gärna med andra plattsättare

Det finns många företag i Stockholm som utför renoveringar av olika slag. Vårt fokus ligger på att leverera högsta kvalitet, alltid med god kundservice och ett leende på läpparna. Det har vi gjort i över 25 år nu. Vi tror att nöjda kunder leder till fler kunder. När du tar in flera offerter, jämför då pris men även andra viktiga faktorer som kundnöjdhet och även garantier. Kika även gärna på våra referenser.

Snyggt kakel & klinker och mycket professionella plattsättare
Vi står redo att anta alla typer av utmaningar, oavsett hur stora eller små de är. Kika gärna i vår FAQ för att få svar på de allra vanligaste frågorna. Du är även välkommen att ringa oss på ☎ 08-551 545 85 för att ställa dina frågor, eller fylla i vårt kontaktformulär. Varmt välkommen!

platt77
Kontakta oss

Välkommen till Badrumsrenoverarna - vi renoverar tryggt!

Kontakta oss på 08 - 551 545 85

Kontakta Jerry direkt:
80 - 551 545 81

Beställ offert

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti