Plattsättare i Stockholm

Plattsättning är en vital del av en våtrumsrenovering, oavsett om det gäller badrummet, tvättstugan eller något annat rum i hemmet där du vill ha fina plattor. Vi på Badrumsrenoverarna har över 25 års erfarenhet av plattsättning, vilket innebär att vi kan utföra dessa tjänster på ett snabbt och tillförlitligt sätt. Hör av dig till oss om du söker plattsättare i Stockholm som kan jobba snabbt och leverera ett utmärkt resultat.Vi är plattsättningsspecialister!


Det spelar ingen roll om du vill sätta kakel och klinker i badrummet, toaletten, tvättstugan eller köket. Vi på Badrumsrenoverarna tar oss an alla typer av utmaningar och ser till att du får precis det du önskade dig. Genom att samarbeta med Konradssons kakel och Höganäs har vi bra inköpskanaler som våra kunder kan utnyttja. Vi hjälper gärna till både med planeringen och även med att köpa in klinker och kakel samt andra produkter som ska användas för inredningen.


Stone-Cut_1Det finns många saker som påverkar hur ett kök eller ett badrum upplevs. Just kakel och klinkers är oerhört viktiga delar och oftast är det dessa som sätter pricken över i:et. Det finns många bra inredningstidningar, bloggar och sidor på nätet som du kan titta på för att få inspiration, både när det kommer till färgval och även när det kommer till material och andra detaljer. Vi har även en egen inspirationssida som du kan titta på. Samla gärna flera bilder som du sedan kan visa oss för att vi ska förstå exakt vad det är för resultat du är ute efter.Följ arbetet med en unik inloggning


När du anlitar oss kan du räkna med att plattsättningen kommer att utföras i enlighet med konstens alla regler. Dessutom kommer våra hantverkare att dokumentera arbetet regelbundet. Du som kund har möjlighet att se alla foton och följa arbetet genom en speciell inloggning. På så sätt kan du följa hur arbetet går, oavsett vart du befinner dig.


Denna dokumentation är inte bara bra för dig som gillar att se hur arbetet fortlöper. Faktum är att fotodokumentationen är en del av vår egenkontroll. Denna egenkontroll underlättar för dig, besiktningsmannen och eventuellt försäkringsbolaget för att säkerställa att arbetet utförts på rätt sätt. Dokumentationen är även mycket bra att ha vid en bostadsförsäljning eftersom den kan visa spekulanterna att renoveringen utförts korrekt. Naturligtvis ser vi även till att arbetet besiktigas av certifierade besiktningsmän, både när tätskiktet är på plats och även när det är dags för slutbesiktningen.


 Att renovera är alltid kul, speciellt när byggdammet har lagt sig och alla hantverkarna har lämnat arbetsplatsen. Att för första gången få använda det nya badrummet, köket eller den nya tvättstugan är en speciell känsla. Vägen dit är dock komplicerad, även om vi på Badrumsrenoverarna har gjort vårt bästa för att underlätta processen för våra kunder. Vi ser till att guida dig genom hela projektet och vi tar även hand om det praktiska, exempelvis besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument.Jämför oss gärna med andra


Det finns många företag, både i Stockholm och omnejd, som utför renoveringar av olika slag. Vi på Badrumsrenoverarna fokuserar dock helt på vår egen verksamhet och litar på att vår förmåga att leverera ett resultat som håller hög kvalitet, alltid med god kundservice och ett leende på läpparna. Vi tror att nöjda kunder leder till fler kunder. När du tar in flera offerter, jämför då både pris och även andra viktiga faktorer som just kundnöjdhet och även garantier.


Be om en offert redan idag. Du kan använda offerten för att jämföra oss med andra eller så kan du göra det lätt för dig själv och anta vårt kostnadsförslag.


Känn dig trygg genom att använda våra plattsättare


Låt oss på Badrumsrenoverarna utföra plattsättningen åt dig. Vi står redo att anta alla typer av utmaningar, oavsett hur stora eller små de är. Titta gärna på vår FAQ för att få svar på de allra vanligaste frågorna. Du är även välkommen att ringa oss för att ställa dina frågor.Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti