Våra Referenser

Toalett

Vi är experter på toalettrenoveringar

Toaletten är ett ganska viktigt rum i ett hem. Vi hjälper både till med detaljerna, exempelvis genom att vara med och välja och installera själva toaletten, men även med att renovera resten av badrummet. Själva toalettstolen är ju bara en liten del av en större helhet.


14

Toalettrenovering

Men om vi bara ser till själva toaletten så finns det många lösningar idag. Kika på våra inspirationsbilder för att hitta något som du tror skulle passa i ditt hem. Naturligtvis behöver du inte begränsa dig till de bilder som finns här på vår hemsida, det finns många bloggar och sidor på nätet som kan ge dig inspiration. Spara bilderna och visa dem för oss. Om du vill kan även vi komma med lite olika förslag på passande lösningar.

11

Vi förskönar hela din toalett

En toalett är mer än bara själva toalettporslinet, även om det naturligtvis är viktigt. Men förutom att vi monterar och installerar snygga WC-stolar gör vi mycket mer.

Många tror att man endast kan kakla väggarna i toaletten men vi kan även tapetsera, lägga in snygg panel, måla.. och självklart även kakla! Vi lägger även in nytt klinkergolv, trägolv, stengolv m.m. Det du föredrar helt enkelt.

10

Vår trygghetsgaranti vid toalettrenoveringar

  • Vi har omfattande egenkontroller och besiktningar samt dokumenterar vårt arbete med bilder.
  • Auktoriserad besiktningsman för besiktning (objektiv tredje part).

Det är alltid en bra idé att renovera upp badrummet eller toaletten. Förutom ett nytt fräscht rum, får du en värdeökning om du någonsin funderar på att sälja bostaden. Vi gör gärna ett kostnadsfritt hembesök för att analysera toalettrummet och svara på dina frågor. Titta gärna på våra referenser för att se våra tidigare arbeten.

12
Kontakta oss

Välkommen till Badrumsrenoverarna - vi renoverar tryggt!

Kontakta oss på 08 - 551 545 85

Kontakta Jerry direkt:
80 - 551 545 81

Beställ offert

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti