Våra Referenser

Att välja hantverkare

Du har beslutat dig för att renovera ditt badrum och står nu i begrepp att välja mellan de offerter du har fått in från olika entreprenörer. Vilken hantverkare skall du då välja?

iStock-601940194

När det är dags för en badrumsrenovering står du inför en spännande förändring. Att renovera badrummet tar tid och kan kosta mycket pengar och det gäller att det blir rätt. I våtrum är det extremt viktigt att förarbetet utförs på ett korrekt sätt, annars finns risken för mögel och vattensamlingar. Att välja hantverkare som har alla de behörigheter som krävs är alltså A och O. Men hur vet du vilka hantverkare som är bäst?


Kundrecensioner

Ett av de bästa tipsen är att läsa igenom kundrecensioner och tidigare omdömen, se Reco.se. Du kan börja med att begära offerter från 3 – 5 olika hantverkare.

Då ser du dels vem som erbjuder det bästa priset och om någon verkar ha ett orimligt högt eller lågt pris. Gå därefter igenom företagens olika recensioner. Här kommer du snabbt se om någon fått dåliga betyg och varför. Att läsa tidigare kunders omdömen är ett väldigt bra sätt att ta reda på om hantverkarna verkar seriösa eller om de slarvat eller dragit ut på tiden. Vi hjälper dig gärna att jämföra offerten - det gör vi ofta åt våra kunder.Fördelar med att välja en totalentreprenad


Något så stort som en badrumsrenovering kräver flera olika yrkesroller, från dragning av rör och kakelsättning till måleriarbeten och mycket mer. Om du väljer flera olika hantverkare kan det snabbt bli rörigt att hålla koll på allt.

Ett tips är att välja en totalentreprenad som står för allt från planering till färdigt utförande. Se till att alltid gå igenom kontraktet noggrant för att ha koll på vilka skyldigheter företaget har.

Vi på Badrumsrenoverarna kan hjälpa dig med alla de olika delarna i en badrumsrenovering. Våra hantverkare är inte bara erfarna och skickliga, de är även utbildade och har behörighet för våtrum. Idag finns det en uppsjö av hantverkare och även om de flesta är ärliga och duktiga finns det tyvärr en del som varken har utbildning eller behörighet.Referenser och tidigare uppdrag

När du går igenom referenser är det alltid bra att ta en extra koll på:

  • Punktlighet – hantverkarna kommer i tid
  • Att hantverkarna håller de avtalade priserna
  • Att det färdiga projektet håller hög kvalitet och är kvalitetssäkrat
  • Att hantverkarna eller företaget har en gällande F-skattsedel
  • Att inga skulder finns hos Kronofogden – du kollar enkelt upp detta genom att söka på företagets organisationsnummer hos Kronofogden.


Trygghetsgaranti

För att du ska bli nöjd och känna dig trygg med valet av hantverkare är det alltid bra om företaget har en trygghetsgaranti. När du exempelvis anlitar våra hantverkare får du alltid en trygghetsgaranti, denna får endast användas av oss och den ställer höga krav på att vi följer alla föreskrivna lagar, förordningar och branschregler samt att vi har alla de försäkringar som krävs.

Dessutom måste vi även utföra egenkontroller där vi dokumenterar 29 av de viktigaste punkterna i en badrumsrenovering genom egna foton. Bland annat utförs en separat besiktning av fallet på badrumsgolvet innan vi fortsätter med kakel och klinker. Vi använder BKR:s kvalitetsdokument.

Du kan se alla våra punkter i trygghetsgarantin här.

Kolla gärna in våra referenser på hemsidan, här kan du se tidigare arbeten som vi utfört i bland annat Huddinge, Stockholm, Täby och Södertälje. Under bilderna kan du se hur lång tid uppdraget tog, storlek på badrummen samt en beskrivning.

Inför badrumsrenovering

Vi på Badrumsrenoverarna har tagit fram några tips och råd till dig in för din badrumsrenovering, särskilt om du funderar på att göra om i stort sätt hela rummet.

Läs mer

Badrumsbesiktning

När du renoverar ditt badrum med Badrumsrenoverarna är du i trygga händer. Som en extra trygghet för dig besiktigas alla våra badrumsrenoveringar av en auktoriserad besiktningsman.

Läs mer

Regler

Vilka branschregler är viktiga för dig som kund att känna till? Vid en badrumsrenovering är det oerhört viktigt att man följer branschreglerna, det innebär att man utför ett fackmässigt arbete.

Läs mer

Trygghetsgaranti

Varje badrum vi utför omfattas av vår trygghetsgaranti, den får bara användas av oss och är tryggheten för dig som kund. Trygghetsgarantin ställer krav på att vi följer lagar, förordningar, branschregler och att vi har gällande försäkringar.

Läs mer

Stambyte & badrumsrenovering för BRF på 7 dagar

Bor du i en bostadsrättsförening? Då kan du få en stam- och badrumsrenovering på bara en vecka!

Läs mer

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti