Våra Referenser

Designbadrum

Designa ditt drömbadrum!

Här hjälper vi dig med förslag utifrån dina önskemål, kommer med tips, idéer och inspiration. Lösningen för drömbadrummet är för dig som vill ha lite extra. Våra proffsiga samarbetspartners kopplas in och hjälper till med förslag på inredning, kakel och klinker m.m.

platyt4

Vi på Badrumsrenoverarna är experter

Är du trött på ditt gamla badrum? Då har du kommit till rätt. Vi på Badrumsrenoverarna är experter på att hjälpa våra kunder införliva sina drömmar och visioner. Vi har över 25 års erfarenhet av badrumsrenoveringar i Stockholm och omnejd och vi tar oss an alla typer av utmaningar, från stora till små.

platt1

Planering av ditt badrum - Kostnadsfritt hembesök

Har du idéer om vad för slag inredning du vill ha i ditt badrum? Vill du veta om dessa är möjliga att genomföra? Eller vill du ha hjälp och förslag från våra proffsiga badrumsrenoverare? Vi utför gärna hembesök för att hjälpa till att utforma en plan eller svara på olika frågor.

platt77

Badrum som höjer värdet på din bostad

Att få hjälpa våra kunder att få ett nytt, snyggt badrum gör oss genuint glada. Med skräddarsydda badrumslösningar ser vi till att du får precis det badrum du drömt om. Men vi gör mer än så. Förutom att vi bygger badrummet precis som du vill ha det, överlämnar vi en trygghetsgaranti till dig när arbetet är klart där vi åtar oss hela 10 års ansvarstid!

Med andra ord gör vi ett gediget arbete som du kan lita på att håller i många år, och vid en eventuell försäljning av bostaden, bidrar det till ett bra försäljningspris eftersom ett korrekt renoverat badrum höjer värdet på din bostad

platt77
Kontakta oss

Välkommen till Badrumsrenoverarna - vi renoverar tryggt!

Kontakta oss på 08 - 551 545 85

Kontakta Jerry direkt:
80 - 551 545 81

Beställ offert

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti