Om oss


J250Badrumsrenoverarana grundades 2008 av Jerry Rofors som arbetat i över 25 år med byggnationer i olika former och då förverkligade drömmen om att starta ett renodlat badrumsföretag där helhetskonceptet från idé till färdigt besiktigat badrum var grundpelaren i bolaget. 


Fördelen med att ha ett helhetskoncept är att vi ansvarar och är med från planering till färdigt badrum. De flesta kunderna mailar oss en förfrågan och därefter kontaktar vi kunden och bokar in ett förutsättningslöst möte där vi tar mått och går igenom kundens önskemål. Därefter får kunden en offert.

När Ni renoverar Ert badrum med oss på Badrumsrenoverarna görs alltid en obereoende kvalitetsbesiktning vid såväl färdigt tätskikt som  färdigt badrum, för att både Ni som kunder och vi som renoverare skall vara trygga.  Vi arbetar också stegvis med kvalitets- och egenkontroller under hela renoveringen för att eliminera slarv eller misstag.

Att hela tiden sträva efter att vara steget före gör oss till ett tryggt val och vi jobbar kontinuerligt med att utveckla och driva bolaget i spetsen.  Våra medarbetare har adekvata dokument för att få göra renoveringar i våtzoner vilket är en vidare trygghet för er. Vi ser till att utbilda och uppdatera våra hantverkare kontinuerligt och förkovrar oss ständigt med uppdateringar.

Välkommen till Badrumsrenoverarna - vi renoverar tryggt!  Kontakta oss på 08-551 545 85. 


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti