Våra Referenser

Inspiration

Badrumsinspiration

Att få hjälpa våra kunder att få ett nytt, snyggt badrum gör oss genuint glada. Med skräddarsydda badrumslösningar ser vi till att du får precis det badrum du drömt om. 

Välj inspiration efter ditt tycke och smak

Nedan kan du sortera badrum efter typ, stilar, material och badrumsmöbler. Se ditt drömbadrum visuellt och våra tidigare jobb.

Vilket förberedande arbete bör jag göra innan en badrums-renovering?

Ett tips är att kika igenom olika kataloger och hemsidor för att få inspiration samt kolla upp prisuppgifter så att det blir lättare att planera. Vad är viktigast för dig? Ett lyxigt badkar? Eller det snyggaste kaklet i stan? Det är bra att tänka igenom allt detta noga innan en badrumsrenovering.

371f9159-5054-4442-a1f4-737ee9b1f897

Fördelen med att ha ett helhetskoncept

Fördelen med att ha ett helhetskoncept är att vi ansvarar och är med från planering till färdigt badrum. De flesta kunderna mailar oss en förfrågan och därefter kontaktar vi kunden och bokar in ett förutsättningslöst möte där vi tar mått och går igenom kundens önskemål. Därefter får kunden en offert.

9271d671-b4ae-43b2-8829-f9d1e2c77f1f

Helkaklat badrum

Många drömmer om att ha ett helkaklat badrum. Det är lätt att förstå varför, det kaklade utseendet är tidlöst och ger badrummet en lyxig känsla. Dessutom blir badrummet lättare att rengöra. Det är väl värt att göra om sitt gamla badrum, inte bara för att du själv får njuta av det nya och fräscha badrummet. En faktor som många uppskattar är att ett nyrenoverat och vackert badrum ökar bostadens värde. På den här sidan går vi igenom saker som är bra att känna till för dig som vill ha ett kaklat badrum.

0c09f617-f66f-4f52-a58e-dcc5717c7fde

Vilka detaljer söker Du för Ditt badrum?

När Du ska renovera ett badrum behöver Du ta flera stora beslut, exempelvis när det kommer till hur golvet och väggarna ska se ut. Dessa beslut sätter den översiktliga stilen men det är detaljerna som verkligen sätter pricken över i:et. Med hjälp av badrumsdetaljer kan Du ge ett badrum en exklusiv, tuff, modern eller stilren känsla.

c3b959be-4133-43c2-b62f-6261071967e4

Rätt känsla från start

Ett badrum är fyllt med detaljer som tillsammans skapar ett intryck. Det handlar exempelvis om handdukshängare och handfatsblandare. Dessa två ingår oftast i renoveringen och kan förändra badrummets känsla markant, inte bara genom sin design utan även genom valet av material.

bff16204-36a1-4c7d-8a7a-85cf91439462

Materialets yta ger olika intryck

De flesta blandare är gjorda av mässing som har fått en förkromad yta. Förkromningen avslutas med en polering, vilket ger ett distinkt utseende som är mycket populärt i badrummet. Mässing kan även ha en metalliserad yta, vilket ger ett skydd som håller i många år.

6cc8bf76-c624-4704-a0d1-8084736ecd27

Handfatets utseende har stor betydelse

Ett badrum är relativt låst när det kommer till dess funktion och användningsområde, något som i sin tur påverkar valet av möbler och inredningsdetaljer. Alla badrum behöver ett handfat. Det finns dock inget som bestämmer hur själva handfatet ska se ut, förutom Din egna stil och smak.

I vissa fall kan förutsättningarna i rummet begränsa vad som är möjligt. Ett litet badrum kanske bara får plats med ett litet handfat. Det går dock att vara mycket kreativ när det kommer till både design och utseende.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti