Våra Referenser

Trygghetsgaranti

Varje badrum vi utför omfattas av vår trygghetsgaranti, den får bara användas av oss och är tryggheten för dig som kund. Trygghetsgarantin ställer krav på att vi följer lagar, förordningar, branschregler och att vi har gällande försäkringar.

6cc8bf76-c624-4704-a0d1-8084736ecd27

Går du i tankarna kring att renovera badrummet? Ett nytt och fräscht badrum kan tillföra mycket glädje men det gäller att välja rätt renoveringsföretag. Eftersom renoveringsarbeten ofta kan bli kostsamma är det viktigt att du verkligen känner att du kan lita på företaget och får det du betalar för. Tyvärr finns det idag många fuskbyggare, hantverkare som varken är utbildade eller auktoriserade för att arbeta i våtrum. Detta kan innebära stora problem framöver, särskilt om vattnet inte installerats på rätt sätt. Du kan tvingas betala själv för skador som ett företag orsakat.

Med detta sagt vill vi poängtera hur viktigt det är att läsa på om företaget du är intresserad av. Läs gärna kundomdömen, referenser och allt du kan hitta om företaget. Se till att du känner dig helt trygg. När du anlitar oss på Badrumsrenoverarna behöver du inte oroa dig för vattenskador eller felgjorda elinstallationer. Vi ger alla våra kunder en trygghetsgaranti.


Vad är en trygghetsgaranti?

Vi har tagit fram en trygghetsgaranti eftersom vi är helt säkra på att vi utför en korrekt renovering. Denna trygghetsgaranti får endast användas av oss och är till för att ställa krav på oss som företag, att se till att vi följer alla lagar, regler och föreskrifter samt att vi har alla gällande försäkringar. Dessutom är trygghetsgarantin till för att kontrollera att vi utför egenkontroller med fotodokumentation. Detta innebär att vi fotograferar samt kontrollerar 29 av de viktigaste punkterna i badrumsrenoveringen. Dessutom utför vi alltid en separat kontroll och besiktning av lutningen på badrumsgolvet. Denna besiktning utför vi innan vi lägger kakel och klinker.

Avslutningsvis utför vi alltid en totalbesiktning när arbetet är färdigt. Vi följer BKR:s kvalitetsdokument och det är alltid en oberoende besiktningsman som utför besiktningen. Allt för att du ska känna dig helt trygg. 


Här är en lista på allt som ingår i vår trygghetsgaranti:

 • Vi utför en kostnadsfri analys av ditt badrum
 • Du får alltid en kostnadsfri offert
 • Vi ger dig ett fast pris, något som inger stor trygghet hos våra kunder
 • Du får alltid ett kontrakt
 • Tidsplanen följs
 • Byggtidsgaranti med vite
 • Du får en kontaktperson på arbetsplatsen
 • Vi har alltid en kundansvarig
 • Vi utför egenkontroller
 • Vi utför fotodokumentation
 • Vi utför en fall- och tätskiktsbesiktning
 • När arbetet är slutfört utförs även en slutbesiktning av en oberoende besiktningsman
 • Kvalitetsdokument - Egenkontroll enligt BBV 2021:1 BBV
 • Du får 10 års ansvarstid enligt Konsumenttjänstlagen

Oavsett vilket företag du väljer att anlita är det alltid bra att ha ovanstående punkter som krav. Det är viktigt att alla kriterier följs för att undvika problem i framtiden. När vi arbetar med våra kunder följer vi alltid upp arbetena med en enkät som kunden får fylla i. Detta hjälper oss att bli ännu bättre och effektivare.


Hur ska jag välja hantverkare?

Det kan vara svårt att välja ut vilken hantverkare du vill ha, det finns många skickliga hantverkare på marknaden men också en del fuskbyggare. Ett tips är att se på de ovanstående punkterna. Jämför även priserna samt tidsåtgången. Men den kanske viktigaste punkten är att se på referenserna samt att läsa igenom kundrecensioner.
Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti