Våra Referenser

Standardbadrum

Det här är den vanligaste typen av badrumsrenovering.

Det här är den vanligaste typen av renovering. Vi gör ett bra och gediget arbete och du får ett nytt fräscht och kvalitetssäkrat badrum. Maxtiden för en standardrenovering av ditt badrum är fem veckor.


11

Vad ska vara färdigt innan en badrumsrenovering startar?

För ett effektivt jobb av hög kvalitet är det alltid bra att vara så väl förberedd som möjligt. Exempel på saker som behöver finnas färdigt på plats innan vi startar:

  • Kakel
  • Klinkers
  • Badrumsinredning
  • Badrumsporslin

Vi kan naturligtvis hjälpa till med detta, bland annat genom vårt samarbete med Konradssons Kakel och CC Höganäs.

Innan vi sätter igång med en badrumsrenovering bokar vi alltid in ett uppstartsmöte. Här går vi igenom hela processen med dig och ser att till vi alla är med på vad som gäller och vilket resultat som förväntas efter renoveringen. Du får skriftlig information av oss, samt tid att kontrollera vår offert.

12

Renoveringen påbörjas

När renoveringen har satt igång går det inte att använda badrummet, något som naturligtvis är jobbigt för de flesta hem. Vanligtvis tar en renovering av badrummet mellan 4 till 5 veckor att färdigställa, beroende på renoveringens storlek och att inga oförutsedda händelser inträffar.

Vi erbjuder även möjligheten att få renoveringen färdig på bara 7 dagar. Detta är en intensiv renovering som går ut på att allt arbete planeras långt i förväg, att allt material finns på plats och att våra hantverkare får jobba långa dagar. Det är ett lite dyrare alternativ jämfört med våra vanliga renoveringar men för de kunder som inte kan vara utan badrummet i flera veckor är detta koncept ett utmärkt val.

Vi lämnar en byggtidsgaranti, vilket innebär att det utgår ett vite till dig om renoveringen inte blir färdig inom utsatt tid. Det gäller både för en standardrenovering och för vår 7-dagarsrenovering.

10

Egenkontroller & besiktningsman

Vi är väl medvetna om hur viktigt det är att en badrumsrenovering utförs på rätt sätt. Allt ska bli perfekt eftersom misstag kan bli dyra. Därför använder vi oss av egenkontroller och även en besiktningsman när vi utför badrumsrenoveringar. I enlighet med BBV skriver vi även ett våtrumsdokument när renoveringen är färdig.

12
Kontakta oss

Välkommen till Badrumsrenoverarna - vi renoverar tryggt!

Kontakta oss på 08 - 551 545 85

Kontakta Jerry direkt:
80 - 551 545 81

Beställ offert

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti