Våra Referenser

Inför badrumsrenovering

Vi på Badrumsrenoverarna har tagit fram några tips och råd till dig in för din badrumsrenovering, särskilt om du funderar på att göra om i stort sätt hela rummet.

platyt4

Det finns mycket att tänka på inför en badrumsrenovering, särskilt om du funderar på att göra om i stort sätt hela rummet. För att undvika fallgropar och vanliga misstag går vi igenom några av de viktigaste punkterna inför renoveringen.


Pris och budget

En av de första sakerna du bör tänka igenom är hur mycket pengar du vill och kan lägga på renoveringen. Det sätter nämligen ramarna för hur mycket du har råd med. En badrumsrenovering kan bli hur dyr som helst, men det går även med några enkla tips att dra ner priset en hel del. Genom att välja billigare material eller placera nya badrumsmöbler på samma plats kan du spara mycket pengar. Om du väljer att dra om rör för att exempelvis byta plats på handfat, dusch eller toalett blir kostnaderna högre.


Just material är något som snabbt kan dra upp kostnaden. Ett exempel är marmor, ett otroligt lyxigt och vackert material men som även kostar därefter. Om din budget inte täcker ett badrum i marmor finns mängder av naturtrogna och vackra marmorinspirerade kakel. Dessa är betydligt billigare och ser ändå väldigt äkta ut. Ett annat tips är att välja äkta marmor men då endast sätta det framför handfatet eller vid duschen.


En annan kostnad som lätt skenar iväg är valet av badrumsinteriör, allts möblerna. Det finns mängder av vackra handfat, toaletter och speglar i spännande design. Om du har en snävare budget att förhålla dig till kan det vara bra att bestämma vart du vill lägga pengarna. Kanske vill du verkligen ha just marmor i badrummet, då kanske du får överväga billigare och enklare möbler. Fördelen när du vänder dig till oss på Badrumsrenoverarna är att vi tillsammans kan gå igenom dina önskemål och därefter se vad din budget räcker till.


Totalrenovering eller mindre förändringar

Om du tröttnat på ditt badrum men inte känner för att lägga pengar på en totalrenovering finns det gott om bra alternativ. Att endast byta ut klinker eller kakel kommer göra enorm skillnad och behöver inte bli särskilt dyrt. Kontakta oss på Badrumsrenoverarna idag så kan vi återkomma med en snabb offert.


För att få ditt drömbadrum och för att känna dig trygg med att få de material som du väljer och få den utformning på rummet som du vill ha, är det alltid bra att välja ett företag som erbjuder en helhetslösning. När du vänder dig till oss kan vi tillsammans gå igenom planerna. Vi kollar på ditt befintliga badrum, lyssnar på dina önskemål och funderingar och ger ett förslag som hamnar inom ramarna för din budget. Vi är alltid noggranna med kvalitet och arbetar stegvis med både kvalitets- och egenkontroller för att säkerställa att allt ser bra ut. Våra hantverkare är utbildade och har alla dokument som visar att de får utföra renoveringar i våtrum.


Vill du ha badrummet färdigt snabbt?

Vi på Badrumsrenoverarna erbjuder ett speciellt koncept – vi kan ha ditt nya badrum klart på bara en vecka! Denna tjänst är något dyrare i och med att våra hantverkare behöver jobba längre pass och vi behöver även planera in alla de olika yrkesgrupperna innan vi drar igång. Men på endast sju dagar hinner vi renovera ditt badrum. I vanliga fall kan en badrumsrenovering ta mellan 4 och 5 veckor, något som vissa kan tycka är jobbigt då det inte går att använda rummet. Med vår snabbtjänst får du jobbet gjort snabbt!


Kontakta oss idag för att få en snabb offert och då en bättre uppfattning om vad ditt drömbadrum kommer att kosta. 08-551 545 85

Att välja hantverkare

Du har beslutat dig för att renovera ditt badrum och står nu i begrepp att välja mellan de offerter du har fått in från olika entreprenörer. Vilken hantverkare skall du då välja?

Läs mer

Badrumsbesiktning

När du renoverar ditt badrum med Badrumsrenoverarna är du i trygga händer. Som en extra trygghet för dig besiktigas alla våra badrumsrenoveringar av en auktoriserad besiktningsman.

Läs mer

Regler

Vilka branschregler är viktiga för dig som kund att känna till? Vid en badrumsrenovering är det oerhört viktigt att man följer branschreglerna, det innebär att man utför ett fackmässigt arbete.

Läs mer

Trygghetsgaranti

Varje badrum vi utför omfattas av vår trygghetsgaranti, den får bara användas av oss och är tryggheten för dig som kund. Trygghetsgarantin ställer krav på att vi följer lagar, förordningar, branschregler och att vi har gällande försäkringar.

Läs mer

Stambyte & badrumsrenovering för BRF på 7 dagar

Bor du i en bostadsrättsförening? Då kan du få en stam- och badrumsrenovering på bara en vecka!

Läs mer

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti