Våra Referenser

Nytt badrum på 7 dagar

Stockholms snabbaste badrumsrenovering!

Utöver våra ordinarie tjänster erbjuder vi er även möjligheten att renovera ert badrum på sju dagar. Detta koncept är till för dig som vill slippa bo i ett renoveringsprojekt under flera veckor. Du kan istället passa på att åka iväg med familjen och komma hem till ett nyrenoverat badrum. Du får ditt badrum renoverat under en kortare tid - men med samma kvalité.

5f04090c-9be5-4397-88b2-b128154af59c

Badrumsrenovering för dig som inte kan vänta

Konceptets motto är renovering för dig som inte vill eller kan vänta. Beroende på omfattningen av din renovering, erbjuder vi ett färdigrenoverat och stilrent badrum på cirka sju dagar. Detta är självklart under förutsättningarna att badrummets storlek är hanterbart på denna korta tid.

Vi förstår vikten av en snabb renovering och att få ut oss hantverkare ur bostaden så fort som möjligt. Därför lägger vi ner gedigen tid på att planera dessa projekt extra noga i detalj. Efter att vi har fått en bild av ditt renoveringsprojekt, ordnar vi med material och personal efter ert specifika behov.

40

Om torktider vid badrumsrenovering

Vi får ofta frågor om långa torktider när man renoverar och bygger badrum. Historiskt behövdes relativt lång tid för att allt material skulle torka ordentligt. Men, med dagens material är det inte längre något problem. Torktiderna är korta och du kan räkna med ett helt färdigt och brukbart badrum på 7 dagar.

platt77

Medan vi renoverar ditt badrum

När renoveringen är igång kan du som kund följa processen på webben där våra hantverkare kontinuerligt publicerar kontrollbilder under projektets gång. Detta innebär att du kan följa din renovering oavsett vart du befinner dig. Med oss kan du få ditt badrum renoverat samtidigt som du kopplar av och njuter av lite ledighet.

  • Samma kvalitet som en vanlig badrumsrenovering
  • Effektiv och proper renoveringsprocess på kort tid
  • Vi ansvarar för förarbete, kontinuerlig kundkontakt och uppföljning.
  • 10-års Trygghetsgaranti
platt77
Kontakta oss

Välkommen till Badrumsrenoverarna - vi renoverar tryggt!

Kontakta oss på 08 - 551 545 85

Kontakta Jerry direkt:
80 - 551 545 81

Beställ offert

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti