Våra Referenser

Badrumsrenovering i Södertälje

Vi har sedan 25 år tillbaka renoverat mängder av badrum i Södertälje, eller "Tälje" som staden historiskt också har kallats för i folkmun. För oss är lokalkännedom väldigt viktig i kontakten med kunder och efter att ha byggt många nya badrum i Södertälje, allt från att förnya en gästtoalett i Blombacka till att bygga ett nytt badrum i ett fritidshus i Viksberg så vågar vi påstå att vi snart känner varenda gata i stan och den kunskapen har också placerat oss i topp när det ska renoveras badrum i trakterna runt Södertälje. Varmt välkommen!

Modernt badrum med grått badkar i Södertälje

Några områden i Södertälje där vi gjort badrumsrenoveringar:

GrusåsenRosenlundViksängen
Rönninge
PershagenBårstaMariekällBlombacka
ViksbergRitorpVästergårdBrunnsäng
Östertälje


Varför våra kunder valt oss när de renoverat sitt badrum i Södertälje

Det finns flera anledningar till det. Förutom att vi bygger riktigt snygga badrum erbjuder vi våra kunder en trygghet som är i en klass helt för sig! Den består av de här fyra delarna:

  1. Fotodokumentation
  2. Oberoende besiktningsman
  3. Vite vid försening
  4. Trygghetsgaranti

Vad det här innebär för dig i klartext: När du väljer oss vid en badrumsrenovering kommer vi inte lämna ifrån oss ansvaret förrän badrummet är besiktat och helt godkänt. Vi fotograferar även alla kritiska delar under de olika faserna i badrumsrenoveringen så att vi är helt säkra på att varje moment är korrekt utförd. Allt detta görs inom den överenskomna tidsplanen. Som kronan på verket lämnar vi över en trygghetsgaranti som innebär att om det trots allt skulle vara något problem, så åtgärdar vi det helt kostnadsfritt. Precis som Konsumenttjänstlagen säger så har vi en ansvarstid på 10 år. För oss är kvalitet lika viktigt som det visuella.

Nytt badrum med ljusa tillval och runt badkar, Södertälje

Några ord från en av våra nöjda kunder:

"Bra bemötande. Bra kundkontak som hela tiden återkopplade under arbetstiden. Enkelt att hålla sig uppdaterad på vad som hände & hur vi låg till.   Löste problem som man stötte på och var tydliga med kostnader.   Lyssnade och åtgärdade synpunkter på utfört jobb direkt utan att gnälla. Bra kundfokus!"


/ Piere N

Vi är specialister på toalett- & badrumsrenoveringar i Södertälje

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Södertäljeområdet. Men det är inte allt vi gör. Vi hjälper även till med att bygga eller renovera en tvättstuga, din toalett eller om du vill bygga en bastu. Vi hjälper också väldigt gärna till med planering av badrummet - val av kakel, klinker, inredning och inspiration m.m. Vi har bra inköpskanaler för badrum och våtrum hos Konradssons kakel och Höganäs. Köp av oss eller handla själv - du väljer det som är smidigast för dig.

Ny gästtoalett med ljusa tillval i Södertälje

Våra hantverkare på plats i Södertälje

Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar hantverkarna bilder och anteckningar under projektets gång. Det blir då lätt för alla inblandade - dig, besiktningsmannen och ditt försäkringsbolag - att se hur de olika momenten är utförda även efter att badrummet är färdigställt.

En slutbesiktning av badrummet utförs sedan av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg. Den första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet. Den här besiktningen utför vi själva med egenkontroll och arbetsledare. Den andra är en slutbesiktning som utförs av besiktningsman efter att badrumsrenoveringen är helt färdigställd.

Besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument för badrum

Ett nytt badrum ska vara snyggt, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till dig. Notera att det kan vara väldigt bra att fråga om det här när du tar in offerter från olika aktörer.

Vid en försäljning av bostaden 

Du känner säkert till att ett renoverat badrum kan påverka värdet på bostaden. Frågan om hur badrummet är renoverat eller om det är fackmässigt gjort kommer att dyka upp. Har du då valt en seriös hantverkare som oss kommer du både ha bildbevis som en säkerhet, och självklart även ett kvalitetsdokumentet från BBV. 

Bor du i Södertälje?

Vi har utfört ett flertal badrumsrenoveringar genom åren i Södertälje med omnejd. Vi ser fram emot att få vara med på din nästa badrumsrenovering i Södertälje! Kontakta oss gärna för mer information på ☎ 08-551 545 85 eller fyll i formuläret nedan. Varmt välkommen!

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti