Duschar

Duschar för alla typer av badrum

Duschen ger dig möjlighet att tvätta Dig på ett effektivt sätt. Att duscha kräver betydligt mindre vatten jämfört med att fylla ett badkar. Dessutom kan duschen ta mindre plats, en stor fördel när badrummet är litet. Vi har samlat flera bilder och bra tips om du behöver duschinspiration.


Enkel och liten dusch


En dusch kan se ut på oändligt många sätt. Så länge Du har en plats att stå på, och så länge vattnet kan rinna ned i en golvbrunn på ett naturligt sätt, är det möjligt att installera en dusch. Det finns många duschlösningar som använder utrymmet på ett smart sätt. I vissa fall används ett duschdraperi för att se till det inte blir alltför blött utanför duschområdet. Det går även att använda andra lösningar, exempelvis en glasvägg eller betongvägg. Det är även vanligt med hörnduschar och duschkabiner. Många modeller är i princip redo att monteras på plats direkt, något som förenklar renoveringen av badrummet.


Stor och lyxig dusch


Finns det utrymme kan du med fördel ta ut svängarna och skapa en större dusch. Här finns alla möjligheter att skapa något unikt och kreativt, speciellt om du använder dig av olika material på ett smart sätt. En annan fördel med en större dusch är att fler än en person kan duscha samtidigt. Naturligtvis kan en liten dusch också kännas lyxig. Allt beror trots allt på hur väl duschen passar in.

KUADRA_2PKUADRA_R-1


Välj dusch efter rummets förutsättningar


Ett badrum kan se ut på alla möjliga sätt, från stort och rymligt till litet och trångt. Det kan även finnas ovanliga planlösningar som kräver speciella lösningar. Det finns helt enkelt många saker att tänka på när du ska renovera ett badrum, oavsett om du vill ha en dusch eller ett badkar. Tursamt nog står vi till Din tjänst om Du behöver hjälp med din badrumsrenovering.


Låt oss hjälpa Dig hitta rätt


Vi har stor erfarenhet av badrumsrenoveringar. Oavsett om Du vill ha ett enkelt badrum som nyttjar utrymmet till max eller om Du vill ha ett lyxigt badrum står vi redo att hjälpa till. Vi kan hjälpa Dig skapa ett badrum med dusch som på ett naturligt sätt passar ihop med den omgivande miljön. Vi kan även skapa smarta badrumslösningar, perfekt om Du har begränsat med plats. Hör av Dig redan idag och berätta mer om Dina planer.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti