Lantligt badrum

Lantligt badrum för hus och lägenhet

Drömmer du också om ett badrum som för tankarna till en vacker gård under sekelskiftet? Eller dras du mer mot chabby chic hållet? Ett lantligt badrum kan se ut på många sätt.

lantligtbadrum


Kanske vill du ha ett badrum som är ljust och romantiskt? Eller dovare med mörka träslag? Oavsett vilken stil du drömmer om kan vi hjälpa dig.

lantligtbadrum3


Själva grunden i ett badrum är golv och väggar. I ett lantligt badrum kan det passa med såväl plankgolv som med vitt kakel. Ofta kan du sätta den lantliga prägeln med hjälp av detaljer och badrumsmöbler. Satsa gärna på ett äldre underskåp till handfatet, kanske ett loppis- eller auktionsfynd? Det bästa med just handfatsmöbeln är att det finns mängder av alternativ. Det går att använda i princip vilken byrå eller bord som helst att ställa handfatet på.


Något som också kan bidra till en lantlig stil är att hålla dig till en enhetlig färgskala. Tänk grått, blått och grönt i dova toner. Du kan välja ett kaklat golv och köra panel på väggarna, detta ger badrummet en autentisk lantlig känsla. Andra detaljer som kan skapa den där lantliga prägeln är spröjsade dörrar och fönster, tavlor och växter. Vanligtvis är textiler inte något man använder mycket av i ett badrum, men för att få fram den lantliga touchen kan gardiner bli oerhört effektfullt.


Ett lantligt badrum kan se ut på många sätt. Många tänker ofta på det mer romantiska badrummet med ett djupt badkar placerat mitt i rummet och med blommor och golvkandelabrar. Men ett lantligt badrum kan även ha en mer industriell prägel med mörka plankgolv och mörka textiler.


Kanske har du redan bestämt hur ditt lantliga badrum ska se ut? Eller har du endast drömmar och funderingar? Oavsett hur långt du kommit i planeringen kan vi på Badrumsrenoverarna hjälpa dig att fullända ditt drömbadrum. Vi erbjuder ett helhetskoncept. Det innebär att vi finns med från start till finish och ansvarar för hela projektet. Detta utgör en stor trygghet för dig som kund. Dessutom utför vi alltid kontinuerliga egenkontroller. Det gör vi för att kunna säkerställa att kvaliteten är på topp.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti