Relax

Njut av en skön avkoppling med familjen eller bjud in Dina vänner på en relax kväll


Om Du har planer på att renovera ditt badrum, varför inte skapa en relaxavdelning? En plats i badrummet där du kan sitta ned, koppla av och låta vardagens stress rinna av Dig. Det finns många sätt att åstadkomma en relaxavdelning i badrummet.


Konradssons 4. 63efe47e-d4f4-42a0-abf8-425f46112c61


Bastu


När det är riktigt kallt ute så finns det inget bättre än att kunna njuta av en varm och skön bastu. Det sägs att bastandet kan sänka blodtrycket. Det finns i princip tre olika bastutyper att välja mellan, dessa är:

  • Ångbastu
  • Våtbastu
  • Torrbastu

Ång- och torrbastu räknas som våtutrymme men en våtbastu gör inte det, vilket innebär att den är enklare att bygga.


Grotto_Sauna_1


Badkar


Det är inte många saker som kan slå ett härligt bad när det kommer till avslappning. Att få doppa tårna i det oftast lite för varma vattnet och få känna hur värmen sprider sig genom kroppen är något som alla behöver unna sig ibland. Badkaret är en favorit hos många när det kommer till relaxavdelningen. Om Du har ett litet badrum och ändå vill ha ett badkar så kan ett litet sittbadkar passa perfekt. Har du gott om utrymme så kan Du satsa stort och installera ett bubbelbad.


Sanova Happy D.2 badkar


Viloplats


Du behöver inte mycket för att skapa en viloplats i badrummet. Med hjälp av några badrumsmöbler, exempelvis en rottingfåtölj och ett litet bord, har Du en självklar plats att vila på i badrummet. Tänd lite levande ljus, sätt på en ansiktsmask och lyssna till lite musik efter duschen. Bli inte förvånad om du råkar somna.


Golvvärme


Om Du ska renovera badrummet så är det värt att överväga golvvärme. Det är behagligt både när Du vaknar upp och ska förbereda dig inför dagens uppgifter samt när Du är nyduschad och vill slappna av. Golvvärme är så gott som alltid en bra idé.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti