Plattsättare Älta

Bor Du i Älta och behöver hjälp av en specialist på kakel och klinkers? Då har Du kommit rätt, våra plattsättare är specialister på att sätta kakel och klinker i alla olika miljöer.


Vi är specialister på alla typer av plattsättningar med våra plattsättare i Älta. Vi kan även hjälpa Dig att sätta kakel och klinker i Din tvättstuga, Din toalett eller varför inte i Ditt kök. Vi hjälper Dig gärna med inköp av kakel, klinker och inredning. 

Vi har bra inköpskanaler hos Konradssons kakel och Höganäs


Stone-Cut_1Du önskar att Ditt nya badrum ska spegla Din smak och Din personlighet. Det ska vara snyggt, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till Dig.

När Du ska göra en badrumsrenovering, ta in flera offerter och jämför noga - inte bara priset utan vad du får för garantier - det lönar sig i längden.

Tycker du att det är svårt, då hjälper vi Dig att jämföra eller använd vår offert för att jämföra, den är specificerad och tydlig.


Hos oss kan Du som kund följa vår plattsättare genom hela processen via en unik inloggning, som bara Du och våra medarbetare har. När Du loggar in kan Du se alla fotografier som plattsättaren har tagit ifrån rivning till ett färdigt badrum. 


Res på semester under tiden plattsättaren utför sitt arbete och ha koll på vad som händer i badrummet.  

Kom hem till Ert nya badrum, klart för Er att använda!


3dTryggheten med att använda Badrumsrenoverarnas plattsättare!


Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång. Det blir då lätt för Er, besiktningsmannen och Ert försäkringsbolag att se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Vi är trygga i att lämna Dig en väl genomförd badrumsrenovering och det garanterar vi genom att 

besiktning av badrummet utförs av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg, första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet, den andra är en slutbesiktning som utförs efter att badrumsrenoveringen är färdigställd.


Dokumentationen är mycket bra vid en försäljning av bostaden. Frågan dyker säkerligen upp - om hur badrummet är utfört, är det fackmässigt gjort osv. Ni har då bildbevis som en säkerhet för Er och Er köpare. Självklart får Ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat. Branschregler är till för att följas.


Det dyker alltid upp frågor när man ska renovera sitt badrum. Vi har sammanställt de vanligaste frågorna om badrumsrenoveringar på FAQ.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för Er i badrumsrenoveringen.


Tack för Ditt förtroende - att vår plattsättare får vara med på Din nästa kakelsättning i Älta.Begär en kostnadsfri offert redan idag om Du bor i Älta.
Varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Nytt badrum på 7 dagar - för Dig som har bråttom i Älta.
En specialitet utfört av vår plattsättare.


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti