Renovering av tvättstuga

Funderar Du på att renovera Din tvättstuga? Vi på Badumsrenoverarna har 25 års erfarenhet av ombyggnationer och renoveringar och hjälper Dig gärna med Din tvättstuga.Tvättstugan är sällan hemmets mest attraktiva rum. Här rengörs kläder med hjälp av tvättmaskin och eventuellt andra vitvaror. Oftast finns det även torkskåp eller tillräckligt med rum för att kunna hänga fuktig tvätt på tvättlinor. Om du vill förändra rummets utseende till något nytt kan du med fördel vända dig till oss. Vi på Badrumsrenoverarna har mer än 25 års erfarenhet av att bygga och renovera tvättstugor, toaletter, badrum och många andra speciella rum i hemmet. Vi tar oss mer än gärna an din tvättstuga.


images 2images 5Du spenderar oftast mer tid i tvättstugan än vad du tror. Smutsiga och svettiga kläder kommer trots allt inte att rengöras av sig själv. För att du ska kunna använda din tvättstuga på bästa sätt gäller det att du först och främst har tillräckligt med utrymme för eventuella maskiner och redskap, från tvättmaskinerna och torkskåpen till tvättlinorna och strykbrädan. Andra faktorer som påverkar hur du upplever din tvättstuga är ljuset. Här handlar det inte bara om placeringen av ljuskällorna utan även ljustypen. Vi på Badrumsrenoverarna är väl medvetna om hur viktig ljussättningen är, därför samarbetar vi med en ljusexpert för att säkerställa att du får perfekta ljusförhållanden i din tvättstuga.


Utrymme och ljus är viktiga delar när det kommer till alla typer av rum men det finns naturligtvis även andra faktorer som också påverkar vår känsla för rummet. Just tvättrummet fyller en specifik funktion, tvättningen, vilket innebär att det bör finnas arbetsytor som underlättar detta. Det kan även bara bra att ha goda förvaringsplatser och även tänka på andra detaljer. Vad sägs som att installera högtalare i rummet för att kunna lyssna på radio, musik eller podcast samtidigt som du tvättar? När du renoverar din tvättstuga har du goda möjligheter att skapa ett fantastiskt rum som du kommer att älska att befinna dig i.


Vi hjälper gärna till redan vid planeringsfasen. Vi har trots allt många års erfarenhet av att både bygga och renovera tvättstugor. Det innebär att vi kan ge dig flera förslag på lösningar och utformningar. Boka in ett kostnadsfritt hembesök så kan vi komma till ditt hem, undersöka förutsättningarna och ge dig olika förslag. Detta är även ett utmärkt tillfälle att få svar på olika frågor. Efter hembesöket skickar vi ett detaljerat kostnadsförslag.images 3images 4En ny tvättstuga kan underlätta vardagen


Många gånger får vi renoveringsförfrågningar av familjer vars tvättstuga inte är optimal. Det kanske är för liten eller utformad på ett opraktiskt sätt. Genom en tvättstugerenovering kan ytorna utnyttjas optimalt och användas på bästa möjliga sätt. Större barnfamiljer kan exempelvis utforma tvättstugan så att det finns plats för två tvättmaskiner, något som gör det lättare att hinna tvätta rent allt. Det kan även vara en bra idé att utöka de nuvarande arbets- och förvaringsytorna.


En tvättstuga kan se ut på många olika sätt och det finns oändligt med lösningar att välja mellan. Det finns många sidor på nätet som kan ge dig inspiration och tips. Du kan även titta på vår egna inspirationssida här på vår hemsida. Titta både på utbudet av material, färger och även på själva utformningen av tvättstugan. Du kanske hittar flera bra förvaringslösningar som du kan använda dig av för just din tvättstuga, eller så kan du mixa och matcha från olika lösningar för att skapa något eget.


Oavsett hur du vill att din tvättstuga ska se ut så står vi på Badrumsrenoverarna redo att hjälpa dig. Hör av dig redan idag för att boka in en tid för ett hembesök. Vi tar oss an alla typer av renoveringsutmaningar, från små tvättrum till stora tvättstugor.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information på telefonnumret 08-551 545 85. Du kan även använda kontaktformuläret här på hemsidan för att höra av dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med just din tvättstuga.Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti