Badrumsrenovering på 6 dagar

Yvonne och Håkan Nilsson i Södertälje bestämde sig för en extra snabb badrumsrenovering och fick sitt badrum renoverat på 6 dagar.

 

Idag hälsar vi på hos Yvonne och Håkan i deras lägenhet som ligger precis vid kanalen i Södertälje.

”Du är inte rädd för hundar va? ” säger Yvonne i samma ögonblick som dörren öppnas. I vardagsrummet bakom dubbla glasdörrar står två stora Airedalsterriers och väntar på att få hälsa.
”De hoppar så och blir så glada när vi får besök så det är bättre att de får vänta lite med att hälsa”.
Vi avvaktar med hundarna och bjuds direkt in i parets nyrenoverade badrum som ligger i anslutning till entréhallen.

ab

Yvonne berättar att det tidigare gick i en hemsk grön kulör och det var snålt om plats med en stor fyrkantig duschkabin och en tvättmaskin som tog upp halva ytan.
Kommoden var betydligt bredare och stal också yta.

e
Såhär såg badrummet ut innan renoveringen. Det är fotograferat från prospektet så det är svårt att se exakta färger men det går i grönt.

Badrumsrenoveringen gjordes på 6 dagar. En normal badrumsrenovering tar längre tid, men Yvonne och Håkan bestämde sig snabbt för att kosta på sig en snabbare renovering. Hantverkarna rev allt och efter det spacklades väggar och golv. Paret valde en varm grå ton på såväl golv som väggar och bröt av med vita möbler och en rund dusch kabin som går att vika inåt för att maximera golvytan.
Detta gör att badrummet som är 3,6 m2 känns betydligt större än vad det faktiskt är. Det är såväl ljust som luftigt.  Kranen är en gammaldags kran som harmoniserar fint med övrig inredning. Duschen är försedd med både en generös takdusch och handdusch.

”Jag har bakat äppelkaka, givetvis med hemlagad vaniljsås”, ropar Yvonne och vi blir inbjudna till det hemtrevliga köket där vi slår oss ner efter att ha hälsat på hundarna Tosca och Molly. Den senare är bara där på besök.

5
Yvonne, Håkan och Ken

Jag ber Yvonne och Håkan att berätta om hur de kom i kontakt med Badrumsrenoverarna.
Håkan berättar att han tjatade mest om att badrummet skulle renoveras och att han började prata om det direkt när de köpte lägenheten. Yvonne tyckte att det var andra saker som skulle renoveras först, men tyckte till slut att det var så vansinnigt trist att städa badrummet att hon en vacker sommardag slog sig ner framför datorn och sökte på ”renovera badrum”.  Yvonne hamnade hos Badrumsrenoverarna och berättar att hon lusläste allt som stod på hemsidan under en veckas tid.
”Jag har hört att man skall ta in flera offerter. Men jag kände att jag inte behövde göra det efter att ha läst och tittat på er hemsida flera gånger.  Sidan är så informativ, det kändes så seriöst med bilder, dels på renoveringar och dels på alla som jobbar hos er – jag fick förtroende direkt”, berättar Yvonne.
”Och så var det bra att man kunde läsa om andra som renoverat sina badrum”, fyller Håkan i.

7
Molly och Tosca

Paret kontaktade Ken på Badrumsrenoverarna som kom ut och tittade på badrummet.
”Det var så skönt, för Ken är en ödmjuk person och verkligen ingen påpackande säljare. Vi fick ett gott intryck och bra svar på våra frågor. Ken kom även med egna förslag. Vi bestämde oss på en gång när vi fick offerten”, säger Yvonne.
”Vi fick noggranna arbetsplaner, information om allt som skulle ske, en skiss på badrum och det bästa av allt var att vi kunde få badrummet renoverat på mindre än en vecka”, berättar Håkan.

g

Det var viktigt för paret att renoveringen inte skulle ta så lång tid då de har hundarna att ta hänsyn till. Nu hade de turen att få låna goda vänners hus på Muskö så de behövde inte bo hemma i våningen under tiden då renoveringen pågick.

”Hantverkarna som kom var väldigt artiga, tog av sig skorna och var noggranna med att täcka allt. Vi hade nog förväntat oss att det skulle vara mer stök hemma efter en badrumsrenovering”, berättar Yvonne. ”Men så var det verkligen inte. Det var så fint och rent när vi kom hem igen. ”

h

Arbetet påbörjades den 27 augusti och var klart den 4 september – utsatt tid hölls med en dags marginal trots att hantverkarna inledningsvis stötte på patrull när de inte hittade rören i källaren. Dessutom visade det sig att parets beställda duschslang var trasig när hantverkarna skulle montera den.

”Badrumsrenoverarna skötte detta så snyggt. De ringde oss och konsulterade och köpte en egen likvärdig och satte in och vi kunde reklamera den gamla. Vi är verkligen så nöjda och det är med glädje vi kan rekommendera Badrumsrenoverarna till våra vänner och till er som kommer att läsa om vår badrumsrenovering. Vi tycker nästan att det är synd att vi inte har ett till badrum som behöver renoveras”, avslutar Yvonne med ett varmt skratt.

Vi tackar för det trevliga besöket, den goda äppelkakan och för att vi fick förtroendet.

Bilder och text: Catharina Sandberg


 

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti