Våra Referenser

Badrumsrenovering i Huddinge & Botkyrka

Med över 25 års erfarenhet av badrumsrenoveringar har vi gjort otaliga badrumsarbeten i Huddinge och Botkyrka. Vi har haft privilegiet att få förse många med nya fräscha badrum! Vi hoppas att ditt badrum blir vårt nya uppdrag.

Inspiration_huddinge_botkyrka

Bor ni i anslutning till Huddinge eller Botkyrka. 

Vår filial i Huddinge når dig på angivna platser nedan:

Fullersta, Snättringe, Stuvsta och Segeltorp, Trångsund, Länna och Skogås. 

Hela Flemingsberg med bland annat områdena kring Karolinska universitetssjukhuset, Södertörns högskola och Novum forskningspark, Kästa, Flottsbro, Tullinge, Vårby, Norsborg och Kungens kurva. 


Kolla med oss om ni är osäkra.


Vad Huddingebon tycker:

"Vi har anlitat Badrumsrenoverarna för helrenovering av badrum under hösten/vintern 2018 och vi är väldigt nöjda med slutresultatet! God finish i alla detaljer. Arbetet klart på utsatt tid och till angiven kostnad. Tydlig offert och arbetsprocess. Vi hade Hubert som hantverkare och han gjorde ett kanonjobb, engagerad och tillgänglig! Bland annat uppstod en vattenläcka under en helg och då kom Hubert med en gång och åtgärdade problemet." 


- Joakim Flink, Huddinge

Fyra viktiga anledningar till att kunderna väljer oss när de ska renovera sitt badrum

Förutom att vi bygger riktigt snygga badrum erbjuder vi våra kunder en trygghet som är i en klass helt för sig! Den består av de här fyra delarna:

  1. Fotodokumentation 
  2. Oberoende besiktningsman 
  3. Vite vid försening 
  4. Trygghetsgaranti

Vad det här innebär för dig, i klartext. När du väljer oss vid en badrumsrenovering kommer vi inte lämna ifrån oss ansvaret förrän badrummet är besiktat och helt godkänt. Vi fotograferar även alla kritiska delar under de olika faserna i badrumsrenoveringen så att vi är helt säkra på att varje moment är korrekt utförd. Allt detta görs inom den överenskomna tidsplanen. Som kronan på verket lämnar vi över en trygghetsgaranti som innebär att om det trots allt skulle vara något problem, så åtgärdar vi det helt kostnadsfritt. För oss är kvalitet lika viktigt som det visuella.

Nytt fräscht badrum med naturutsikt, Huddinge & Botkyrka

Vi är specialister på badrum och våtrum i Huddinge & Botkyrka

Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Huddingeområdet. Men det är inte allt vi gör. Vi hjälper även till med att bygga eller renovera en tvättstuga, din toalett eller om du vill bygga en bastu. Vi hjälper också väldigt gärna till med planering av badrummet - val av kakel, klinker, inredning och inspiration m.m. Vi har bra inköpskanaler för badrum och våtrum hos Konradssons kakel och Höganäs. Köp av oss eller handla själv - du väljer det som är smidigast för dig.

Badrum med kakel i jordnära toner, Huddinge & Botkyrka

Våra hantverkare i Huddinge

Våra hantverkare måste utföra egenkontroller enligt vår arbetsplatspärm. Som egenkontroll tar hantverkarna bilder och anteckningar under projektets gång. Det blir då lätt för alla inblandade - dig, besiktningsmannen och ditt försäkringsbolag - att se hur de olika momenten är utförda även efter att badrummet är färdigställt. 

En slutbesiktning av badrummet utförs sedan av en auktoriserad, oberoende besiktningsman som är ansluten till BKR. Besiktningen utförs i 2 steg. Den första besiktningen görs när tätskiktet är på plats i badrummet. Den här besiktningen utför vi själva med egenkontroll och arbetsledare. Den andra är en slutbesiktning som utförs av besiktningsman efter att badrumsrenoveringen är helt färdigställd.

Besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument för badrum

Ett nytt badrum ska vara snyggt, funktionellt och väl utfört. Men det handlar också om praktiska saker såsom behörighet, besiktningsprotokoll och kvalitetsdokument - värdehandlingar som vi är stolta över att kunna lämna till dig. Notera att det kan vara väldigt bra att fråga om det här när du tar in offerter från olika aktörer.

Vid en försäljning av bostaden

Du känner säkert till att ett renoverat badrum kan påverka värdet på bostaden. Frågan om hur badrummet är renoverat eller om det är fackmässigt gjort kommer att dyka upp. Har du då valt en seriös hantverkare som oss kommer du både ha bildbevis som en säkerhet, och självklart även ett kvalitetsdokumentet från BBV.

Bor du i Huddinge- eller Botkyrkaområdet?

Vi har utfört ett flertal badrumsrenoveringar genom åren i Huddinge och Botkyrka med omnejd. Vi ser fram emot att få vara med på din nästa badrumsrenovering i Huddinge! Kontakta oss gärna för mer information på ☎ 08-551 545 85 eller fyll i formuläret nedan. Varmt välkommen!


Inför badrumsrenovering

Vi på Badrumsrenoverarna har tagit fram några tips och råd till dig in för din badrumsrenovering. Ni kanske ska renovera badrummet själva eller konkurrensutsätta oss, då är det viktigt att veta "hur gör man".

Läs mer

Att välja hantverkare

Du har beslutat dig för att renovera ditt badrum och står nu i begrepp att välja mellan de offerter du har fått in från olika entreprenörer. Vilken hantverkare skall du då välja?

Läs mer

Badrumsbesiktning

Behöver du besikta ditt badrum under och efter en renoveringen. Ja, om ni frågar oss. Besiktning med en auktoriserad besiktningsman är ett måste i vår bransch.

Läs mer

Regler

Vilka branschregler är viktiga för dig som kund att känna till? Vid en badrumsrenovering är det oerhört viktigt att man följer branschreglerna, det innebär att man utför ett fackmässigt arbete.

Läs mer

Trygghetsgaranti

Varje badrum vi utför omfattas av vår trygghetsgaranti, den får bara användas av oss och är tryggheten för dig som kund. Trygghetsgarantin ställer krav på att vi följer lagar, förordningar, branschregler och att vi har gällande försäkringar.

Läs mer

Stambyte & badrumsrenovering för BRF på 7 dagar

Bor du i en bostadsrättsförening? Då kan du få en stam- och badrumsrenovering på bara en vecka!

Läs mer

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Beställ offert

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum på telefon 08-551 545 85

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti