Badrumsrenovering vid Söderberga Allé i Bromma

Just nu pågår en badrumsrenovering på Söderberga Allé vid Bromma i Stockholm. Bor Du också i Bromma? Du kanske ska renovera ett gammalt badrum eller bygga ett helt nytt badrum? Då har du kommit rätt!


Vi är badrumsspecialister och vi utför alla typer av badrumsrenoveringar i Bromma med omnejd.


modern-bathroom


Här kan du som kund följa badrumsrenoveringen genom hela processen via en unik inloggning, som bara du och våra medarbetare har. När du loggar in kan du se alla fotografier från rivning till ett färdigt badrum. 

Kunden på Söderberga Allé i Bromma har inloggningen och kan se sitt badrum växa fram med kakel, klinkers, fallspackling, målning av tak och montering av kommoden.


Res på semester under er badrumsrenovering och ha koll på vad som händer i badrummet.  

Kom hem till ert nya badrum, klart för er att använda!


Egenkontroll!

Som egenkontroll tar vi bilder och antecknar under projektets gång enligt vår arbetsplatspärm, där egenkontrollerna finns. Det blir då lätt för er, besiktningsmannen och ert försäkringsbolag att följa och se hur de olika momenten är utförda även när badrummet är färdigställt. 


Dokumentationen är mycket bra vid en försäljning av bostaden. Frågan dyker säkerligen upp, om hur badrummet är utfört, är det fackmässigt gjort? Ni har då bildbevis som en säkerhet för er och er köpare. Självklart får ni också kvalitetsdokumentet från BBV överlämnat.


Transparens och öppenhet är väldigt viktigt för oss, eftersom vi vill skapa en trygghet för er i badrumsrenoveringen.Begär en kostnadsfri offert redan nu om du bor i Bromma, varmt välkommen
att kontakta oss!


offert


Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti