20- & 30-tal

Badrum med inspiration från 20- och 30-tal

Mörka kakel, guldfärgade badkarstassar och utanpåliggande rör. Det är något särskilt med 20-talet. Detaljer som högspolande toaletter, rutiga golv och speglar i Art déco-stil passar väl in i tidseran.


Under början av 1900-talet var det fortfarande ovanligt att lägenheter var utrustade med egna badrum men det var nu det började bli ändring på detta.


För dig som älskar den äldre och klassiska inredningsstilen är detta en utmärkt inspirationskälla. Både 20-talet och 30-talet har sina individuella stilar, båda med stor karaktär. Vita och stilrena badrum är förvisso fräscht och modernt, men för dig som söker något mer annorlunda, något med en tydligare ”Wow-faktor”, kanske ska låta dig inspireras från sekelskiftet.

30-talets badrum påminner om de från 20-talet med sina schackrutiga golv och mörka kakel. Men nu börjar även korkmattor och marmorerad linoleum introduceras. Pastellfärgerna blev också mycket populära, i kontrast till de dovare mörkgröna och vinröda kaklen under 20-talet.


För att förverkliga dina badrumsdrömmar står vi på Badrumsrenoverarna till din tjänst. En av våra grundpelare är att ge våra kunder ett helhetskoncept. Vi hjälper dig från drömmen till det färdiga resultatet. Oavsett om du vill ha ett vackert sekelskiftsbadrum med palmer och mässingsdetaljer, eller något mer enkelt och stilrent. Ta gärna en titt bland våra referensbilder för att se tidigare jobb som vi utfört.

Blanda nytt med klassiskt


För dig som går i tankarna kring att skapa ett badrum med inspiration från 20- och 30-tal men som ändå inte riktigt vill gå hela vägen, finns det bra alternativ. Varför inte mixa in moderna inslag med element från början av 1900-talet? Det finns vissa detaljer som utmärker sig mer från 20- och 30-tal, bland annat det schackrutiga golvet och det mörka kaklet. Eller de utanpåliggande rörledningarna. Du kan alltid välja detaljer från Art Déco eller 30-tal och väva in mer stilrena baser som vitt kakel och modernt handfat. Mixen kan bli oväntad snygg och originell.


Men vad kostar då ett badrum i 20- eller 30-talsanda? Varför inte kontakta oss redan idag? På vår sida >Offert kan du fylla i ett formulär med dina uppgifter. Vi kontaktar dig så fort som möjligt.

Det låter bra, men vad kommer det kosta?

Fyll i vårt formulär för offertförfrågan. Vi kommer till Dig, givetvis är det ett kostnadsfritt besök.

Till vår offertförfrågan

För en trygg Badrumsrenovering

Kontakta oss för Ditt badrum
på telefon 08-551 545 85
 

Kontakta oss

Trygghet för Dig är bra affärer för oss!

Vi är övertygade om att våra kunder uppskattar en seriös och pålitlig  hantverkare som håller tiden.

Trygghetsgaranti